A válás mellett döntött Dudás Miki és Szigligeti Ivett. Az egykori kajakos maga jelentette be a hírt a közösségi oldalán, 24 órán át elérhető Instagram-történetben.

Gyanakodtak a rajongók

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt a rajongók már egy ideje gyanakodta arra, hogy a páros házassága zátonyra futott, ám ők maguk egészen eddig nem erősítették meg a pletykákat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árulkodó jelek

Pedig több árulkodó jel is volt, ugyanis eltűntek a közös fotók Ivett oldaláról, és egy TikTok-videó is napvilágot látott korábban, melyben a sztáranyuka megmutatta az otthonát, azonban egyetlen férfi holmi sem látszódott a felvételen. Ez volt az a pont, amikor a rajongók elkezdtek pletykálni arról, hogy a Nyerő Párost is megjárt házasok kapcsolata véget érhetett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Miki cáfolt

Ezt követően azonban Dudás Miki cáfolta az értesüléseket, kamerák előtt és az újságok hasábjain is azt állította állította, Ivett és ő együtt vannak.  „Eleinte jókat nevettem, de már kezd sok lenni” – mondta pár hónappal ezelőtt.

Erősek érzelmekről beszélt

„Volt, hogy onnan értesültem egy ilyen hírről, hogy anyukám felhívott, hogy mi történt, láttam-e, mit írtak rólunk” – mondta korábban Miki, aki akkor kiemelte azt is, hogy a hullámvölgyek nem kerülhetik el a hosszú kapcsolatokat. Viszont akkor ő azt mondta, a kettejük közti érzelmeket a nehezebb időszakok csak megerősítik.

Vége

Nos, talán akkor tényleg így is gondolta, ám mostanra kiderült, a házasságuk valóban véget ért. Erről ő maga számolt be a közösségi oldalán, Instagram feltöltött sztorijában azt írta: „Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivett-tel külön folytatjuk.”

A gyerekeket továbbra is együtt nevelik

„A gyerekek persze közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön: már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk az elején. A jó kapcsolat megmarad a gyerekeket felváltva neveljük.” A poszt ide kattintva érhető el.

Hamar tönkre mennek a házasságok  

„Sajnos, ha körbenézünk magunk körül, azt látjuk, hogy hamar tönkre mennek a házasságok, viszont nekünk szerencsénk van, mert nálunk évről évre erősebb, szorosabb a kötődés egymás iránt, ráadásul a két gyerek is összekapcsol minket” – mondta korábban az egykori sportoló, hát úgy tűnik végül az ő házasságuk is hasonló sorsa jutott.

Fiatalon jöttek össze

„Nagyon fiatalon jöttünk össze, én huszonegy éves voltam, Ivett tizenhét, én sportoltam, ő gimnazista volt. A kezdeti szerelem óta most jutottunk el oda, hogy van két szép gyermekünk, aranyos kutyusunk, közös otthonunk, így minden adott, hogy felhőtlenül éljünk. Most vagyunk a legboldogabbak” – mesélte korábban az egykori kajakos. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dudás Miki és Szigligeti Ivett – Forrás: RTL Klub