Ugyan édesanyja szerette volna, ha újra egymásra találnak Kökény Danival, a 17 éves tehetség viszont túl későnek tartja az asszony közeledését.. A Sztárban sztár leszek! győztesét anyja egyéves korában hagyta el, a fiút nagymamája nevelte fel. A család nehéz körülmények közt él, Dani 10 milliós nyereménye némiképpen enyhít az anyagi gondjaikon.

Szegény sorsú fiú

Kökény Dani megható története sokakat megérintett. A Sztárban sztár leszek! legutóbbi szériájának nyertese nagyon mélyről indult. Dani egy éves volt, amikor édesanyja Svájcba ment, nagymamája nevelte fel. Nemrég kilakoltatással is fenyegették a családot. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyedül tanult meg zongorázni

A nehéz sorsa ellenére a fiú soha nem adta fel. Mindig a zenének élt. „Egy tizenhét éves gyerektől, aki önmagától kezdett el zongorázni, gitározni, zenét szerezni, ez a tévés szereplés óriási dolog. Mi nem várunk el tőle semmit, csak teszi a dolgát, azt csinálja, ami a génjeiben van. Mi csak támogatjuk” – mondta pár héttel ezelőtt Kökény Károlyné. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nehéz családi háttér

Dani még meg sem született, amikor édesapja elhagyta őket. Majd egyéves korában anyja is lemondott róla, aki Svájcba költözött, emaitt nagyszülei nevelték fel. A mentorok a TV2 műsora közben reménykedtek abban, hogy Dani sikeres szereplése eljut édesanyjához is.

Jelentkezett az édesanya

A műsor közben Dani édesanyja fel is vette a kapcsolatot a nagymamával. Kökény Károlyné akkor azt mondta, hogy mindegy is mi történt a múltban, örülne, ha unokája újra közelebb kerülne az édesanyjához.

Felkavarta az édesanyja

„Nehéz beszélnem az érzéseimről. Nem is szeretnék mondani erről a témáról egyelőre semmit, magam sem tudom mit gondoljak. Az biztos, hogy nagyon felkavarna érzelmileg, ha édesanyám kapcsolatba szeretne velem lépni” – mondta akkor 17 éves fiú.

Megnyerte a versenyt

Dani azóta megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, amely nemcsak dicsőséget és népszerűséget hozott neki, hanem főnyereményként 10 millió forintot is hazavihetett. A műsor után azt mondta, felelőségteljesen gondolkodik, nem fogja elherdálni a pénzt.

Minden forintnak helye van

„Elsősorban a családomnak akarok segíteni, hosszú távra szeretnék olyan otthont biztosítani, ami megfelelő lesz mindannyiunk számára. Utána kell, hogy jusson a zenei képzéseimre és a karrierem építésére is, például lemezkiadásra. 2023-ban sorra jelentetem meg az új dalaimat, idővel mindegyikhez videoklipet is készítünk, és persze fellépéseket is tervezek” – mondta a 17 éves fiú a hot! – nak.

Anyjáról ezt mondta

Majd édesanyját is szóba hozta: „Már nem kívánom felvenni a kapcsolatot anyukámmal, túl későinek tartom ezt a megkeresést” – mondta szomorúan a TV2 sztárja.

Kökény Dani egyik produkciója a TV2 műsorában

Kiemelt kép: Kökény Dani – Forrás: TV2