Noha a Farm VIP-t új évadát még be sem mutatta a TV2, Szorcsik Viki és Szabó András „Csuti” forgatáson szövődött szerelme végül a műsor indulását sem érte meg.

Titokzatos bejegyzés

A párhoz közel álló ismerősök közül többen is megerősítették, hogy a kapcsolat véget ért, de erről árulkodik a Jóban Rosszban színésznőjének legutóbbi blogbejegyzése is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyílt titok volt

Noha heteken keresztül igyekeztek titkolni, hogy egy párt alkotnak, ismerőseik körében jó ideje nyílt titok volt Szorcsik Viktória és Csuti kapcsolata. A színésznő és Kulcsár Edina exférje a Farm VIP forgatása alatt melegedett össze és hamar egy hullámhosszra kerültek – írja a Blikk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyre közelebb kerültek egymáshoz

„Nem hagyják hidegen egymást. De jelenleg az ismerkedés fázisában tartanak. Nem beszélnek róla, mert még az elején tartanak, gyerekcipőben jár a kapcsolatuk. De az biztos, hogy nagyon kedvelik egymást, már a műsorban is nagyon jókat beszélgettek, és ezt kint is folytatták. Napról-napra közelebb kerülnek egymáshoz” – mondta korábban egy, a párhoz közel álló barát.

Véletlen egyezések

A páros gyakran posztolt ugyanarról a helyről, többször is feltűnt mindkettőjük követőinél a sok „véletlen”, ami mind arra utalt, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Csuti ráadásul olyan lelki társra talált a színésznő személyében, aki hasonló megpróbáltatásokon ment át: a tönkrement kapcsolatok, a szeretteik elvesztése iránti fájdalom még közelebb hozta őket egymáshoz.

Szakítottak

Ám amint komolyabbra fordult volna a helyzet és elérkezett volna kapcsolatuk következő lépcsőfoka, hogy a család és a nyilvánosság előtt is vállalják vonzalmukat, a románc hirtelen véget ért.

Nem mutatta be a gyerekeknek

„Heti néhány alkalommal, de rendszeresen találkoztak, közös programokon vettek részt, de Csuti még nem mutatta be Vikit a gyerekeinek, úgy érezte, erre még nem áll készen. Edina után volt egy kapcsolata, Ginát a gyerekeknek is bemutatta és azt a hibát még egyszer nem akarta elkövetni, hogy amíg nem biztos a kapcsolatban, a gyerekek elé tárja.”

Pszichológushoz is járt

„Előbb magában akart rendet tenni, ezért járt pszichológushoz is. Nem tudom, miért döntöttek úgy, hogy jobb, ha véget vetnek a kapcsolatnak, de az biztos, hogy már nincsenek együtt” – mondta a párhoz közel álló ismerős.

Csalódásról írt

Noha az érintetteket lapzártánkig nem értük utol, Szorcsik Viki nemrég legújabb blogbejegyzésében jegyezte le a kapcsolatokról és a férfiakhoz fűződő gondolatait, amelyből egyértelműen kiderül, újra komoly csalódás érte.

Felvértezi magát

„Amikor találkozol valakivel és azt hiszed minden tökéletes, mert tényleg a szó szoros értelmében annak tűnik, majd alig kell hozzá pár hét és lehull a lepel, aztán meglátod, hogy az az ember, akit megismertél, nyomokban sem tartalmazza már azt a valakit. Nyilván sokakkal előfordult már. Én próbálom felvértezni magam az ilyenek ellen, de sajnos mivel túlságosan rajongó típus vagyok, a rossz megérzéseim ellenére is képes vagyok beleszaladni.”

Nem adják el a házat

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu-n tegnap beszámoltunk róla, a válófélben lévő sztárpár, Kulcsár Edina és Csuti rengeteget dolgozott azért, hogy felépítse közös családi fészküket Szigetszentmiklóson. A válás után a luxusház lakója az üzletember maradt, aki követőinek elárulta: nem akarja eladni az ingatlant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csuti