Noha a Farm VIP-t új évadát még be sem mutatta a TV2, Szorcsik Viki és Szabó András „Csuti” forgatáson szövődött szerelme végül a műsor indulását sem érte meg.

Titokzatos bejegyzés

A párhoz közel álló ismerősök közül többen is megerősítették, hogy a kapcsolat véget ért, de erről árulkodik a Jóban Rosszban színésznőjének legutóbbi blogbejegyzése is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyílt titok volt

Noha heteken keresztül igyekeztek titkolni, hogy egy párt alkotnak, ismerőseik körében jó ideje nyílt titok volt Szorcsik Viktória és Csuti kapcsolata. A színésznő és Kulcsár Edina exférje a Farm VIP forgatása alatt melegedett össze és hamar egy hullámhosszra kerültek – írja a Blikk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egyre közelebb kerültek egymáshoz

„Nem hagyják hidegen egymást. De jelenleg az ismerkedés fázisában tartanak. Nem beszélnek róla, mert még az elején tartanak, gyerekcipőben jár a kapcsolatuk. De az biztos, hogy nagyon kedvelik egymást, már a műsorban is nagyon jókat beszélgettek, és ezt kint is folytatták. Napról-napra közelebb kerülnek egymáshoz” – mondta korábban egy, a párhoz közel álló barát.

Véletlen egyezések

A páros gyakran posztolt ugyanarról a helyről, többször is feltűnt mindkettőjük követőinél a sok „véletlen”, ami mind arra utalt, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Csuti ráadásul olyan lelki társra talált a színésznő személyében, aki hasonló megpróbáltatásokon ment át: a tönkrement kapcsolatok, a szeretteik elvesztése iránti fájdalom még közelebb hozta őket egymáshoz.

Szakítottak

Ám amint komolyabbra fordult volna a helyzet és elérkezett volna kapcsolatuk következő lépcsőfoka, hogy a család és a nyilvánosság előtt is vállalják vonzalmukat, a románc hirtelen véget ért.

Nem mutatta be a gyerekeknek

„Heti néhány alkalommal, de rendszeresen találkoztak, közös programokon vettek részt, de Csuti még nem mutatta be Vikit a gyerekeinek, úgy érezte, erre még nem áll készen. Edina után volt egy kapcsolata, Ginát a gyerekeknek is bemutatta és azt a hibát még egyszer nem akarta elkövetni, hogy amíg nem biztos a kapcsolatban, a gyerekek elé tárja.”

Pszichológushoz is járt

„Előbb magában akart rendet tenni, ezért járt pszichológushoz is. Nem tudom, miért döntöttek úgy, hogy jobb, ha véget vetnek a kapcsolatnak, de az biztos, hogy már nincsenek együtt” – mondta a párhoz közel álló ismerős.

Csalódásról írt

Noha az érintetteket lapzártánkig nem értük utol, Szorcsik Viki nemrég legújabb blogbejegyzésében jegyezte le a kapcsolatokról és a férfiakhoz fűződő gondolatait, amelyből egyértelműen kiderül, újra komoly csalódás érte.

Felvértezi magát

„Amikor találkozol valakivel és azt hiszed minden tökéletes, mert tényleg a szó szoros értelmében annak tűnik, majd alig kell hozzá pár hét és lehull a lepel, aztán meglátod, hogy az az ember, akit megismertél, nyomokban sem tartalmazza már azt a valakit. Nyilván sokakkal előfordult már. Én próbálom felvértezni magam az ilyenek ellen, de sajnos mivel túlságosan rajongó típus vagyok, a rossz megérzéseim ellenére is képes vagyok beleszaladni.”

Nem adják el a házat

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu-n tegnap beszámoltunk róla, a válófélben lévő sztárpár, Kulcsár Edina és Csuti rengeteget dolgozott azért, hogy felépítse közös családi fészküket Szigetszentmiklóson. A válás után a luxusház lakója az üzletember maradt, aki követőinek elárulta: nem akarja eladni az ingatlant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csuti