Már össze is költözött új párjával Marsi Anikó. A TV2 műsorvezetője már áprilisban randevúzott Szulák Andrea exével, Palik Lászlótól azonban hivatalosan nem válik el.

Régóta ismerik egymást

Marsi Anikó és új szerelme már kamaszkorukban ismerték egymást, ráadásul a futás hozta őket össze. Az első közös randijukon a Normafánál futottak áprilisban. Anikó a közös találkozásról úgy vélekedett a barátainak: irtó romantikus volt, ugyanis elkezdett hullani a hó – írja a Hot! Magazin. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Különköltözött a házaspár

Idén júniusban derült ki, hogy 16 év után Palik László és Marsi Anikó különköltözött. Ekkor jött haza ugyanis Dominikáról az Exatlon műsorvezetője, de már nem közös otthonukba ment a repülőtérről, hanem egy másik lakásban kezdett új életet.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Dominikára utazott

Tehát Anikó már javában kapcsolatban volt új szerelmével, amikor férje visszatért Magyarországra. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Anikó még februárban a válási papírokkal utazott el Dominikára, hogy véget vessen házasságának.

Nem válnak

A lapnak azonban Anikóhoz közelálló informátor most azt mondta, hogy szó sem volt februárban a válásról. Sőt, annak ellenére, hogy a házaspár külön költözött, most sincs arról szó, hogy hivatalosan elindítsák az eljárást.

Együtt buliztak

A TV2 műsorvezetője szerelmét már bemutatta barátainak és családjának is. Nemrég írtunk arról, hogy egy budai szórakozóhelyre is együtt mentek, ahol Anikó egyik barátjának ünnepelték a születésnapját.

A TV2-ben is ismerik

Gábor a TV2 székházában is szinte otthon érzi magát. Naponta bejár Anikó munkahelyére, úgy tudjuk ő fuvarozza a műsorvezetőt.

Szulák Andrea párja volt

Gábor, Anikó új párja, nem először esik szerelembe ismert emberekkel. A férfi 2005-ben ismerkedett meg Szulák Andreával. Két év múlva született meg közös gyermekük Rozina. 2015 őszén szakítottak.

Közös gyermekük született

Új kedvesének, Gábornak több ismert párja is volt már, hiszen korábban Szulák Andrea oldalán ismerhettük meg. Az énekes műsorvezetőtől 2015 őszén költözött el, egy közös gyermekük született a kapcsolatukból, a tizennégy éves Rozina.

Agócs Judit lett az új párja

Szakításuk után nem sokkal kiderült az is, hogy Agócs Judit színésznő volt a férfi új választottja. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, 2016 tavaszán hirtelen szakítottak, noha az akkor negyvenkét éves színésznő már a szíve alatt hordta közös gyermeküket, akinek késő ősszel életet is adott.

Palik László is szerelmes

Palik László sem tölti magányosan az idejét. Új szerelemét a TV2 Exatlon Hungary című műsorának köszönheti, ugyanis ott ismerkedett meg a nála évtizedekkel fiatalabb új kedvesével. A sztár egy a sportreality egyik korábbi versenyzőjébe lett szerelmes, akivel korábban hónapokig forgatott együtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó és Palik László – Forrás: TV2