Nem sokáig volt magányos Marsi Anikó. Úgy tűnik újra szerelmes a Tények műsorvezetője, új párja pedig nem más, mint Szulák Andrea kislányának édesapja.

Különköltözött Marsi és Palik

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, júniusban költözött szét Marsi Anikó és Palik László. Az Exatlon műsorvezetője dominikai forgatásáról vissztérve már nem közös otthonukba ment, hanem egy másik budai lakásba kezdte újra magyarországi életét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fiai is elköltöztek

Anikó ismerősei szerint a szétválás nagyon megviselte a Tények műsorvezetőjét. Két fia vele maradt, de múlt héten írtunk arról, hogy most már ők is édesapjukkal élnek együtt.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Új párja van

A Blikk most azt írja, hogy Anikó nem maradt sokáig egyedül, úgy tűnik, kezd rendbe jönni az élete. Új társra talált.

A Normafán látták őket többször

„Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor. Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon” – írja a lap.

Anikó nem cáfol

A Blikk megkérdezte Marsi Anikót, hogy igaz-e az új szerelem az életében, de a műsorvezető nem akarta kommentálni az értesülést, de nem is cáfolta azt.

Szulák Andrea párja volt

Gábor, Anikó új párja, nem először esik szerelembe ismert emberekkel. A férfi 2005-ben ismerkedett meg Szulák Andreával. Két év múlva született meg közös gyermekük Rozina. 2015 őszén szakítottak.

Közös gyermekük született

Új kedvesének, Gábornak több ismert párja is volt már, hiszen korábban Szulák Andrea oldalán ismerhettük meg. Az énekes műsorvezetőtől 2015 őszén költözött el, egy közös gyermekük született a kapcsolatukból, a tizennégy éves Rozina.

Agócs Judit lett az új párja

Szakításuk után nem sokkal kiderült az is, hogy Agócs Judit színésznő volt a férfi új választottja. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, 2016 tavaszán hirtelen szakítottak, noha az akkor negyvenkét éves színésznő már a szíve alatt hordta közös gyermeküket, akinek késő ősszel életet is adott.

16 éve házasodtak össze

Palik és Marsi 2005 októberében házasodott össze. Két fiuk van, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, Vince pedig 2009-ben született.

Külföldön éltek

A házaspár több évig külföldön élt. Ausztráliától Mallorcáig több helyen is megfordultak. Akkoriban azt mondták, hogy idősebb fiúknak légzőszervi betegsége van, emiatt költöznek mindig tengerpartra.

A TV2-n tért vissza

Gyermekei születése után Marsi Anikó feladta tévés karrierét és csak családjának élt. 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó