A közel 91éves Vitray Tamásra újra rátalált a szerelem. A legendás tévés tavaly óta alkot egy párt egy volt kolleganőjével.

Négy éve vált el

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt Vitray Tamásnak négy évvel ezelőtt ért véget a házassága, amikor is elváltak útjaik Kállay Bori színésznővel. Mint megírtuk a legendás páros Kállay Bori és Vitray még 2019-ben váltak el. A hírt annakidején a tévés jelentette be, mondván úgyis kiderül, ezért inkább tőle tudják meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Újra szerelmes

Bár azt pontosan nem tudni, hogy a 32 éves kapcsolatukat miért bontották fel, hiszen a legendás műsorvezető akkor 87 éves volt, míg a színésznő 71. „Úgy éreztem, hogy bennem van még van annyi, hogy ezt a válást érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam” – fogalmazott akkor Vitray, aki úgy tűnik mára teljesen továbblépett, sőt újra szerelmes.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Más érzelmek

„Más érzelmek ezek. Egy idős ember másképp érez. Van, amiben mélyebben, és van, aminek kevesebb jelentősége van. Nemcsak a testiségről beszélnék, hanem egyáltalán a jelentőségek megváltoznak. Az, aki párt választ, az tényleg úgy is gondolja, hogy legyen egy párom. Nem belőlem még egy, hanem egy fél, amelyik kiegészít.” – magyarázta Vitray Tamás a Bóta Café című műsorban.

Összetartozás

„Abban nem csak az van benne, hogy csókolózom-e, vagy simogatom-e, vagy kapok-e gyengédséget. Benne van, benne lehet, de nem ez teszi ki, csak a szerelem. Nem tudom, lehet. Együttlét, összetartozás”

Itt nézhető vissza a műsor:

Újra képernyőn

Vitray Tamás egyébként hiába tölti lassan a 91-et, kirobbanó formában van, a képernyőre is visszatért. Amint azt portálunk is megírta a legendás tévés másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszavonul, azt követően, hogy 60 évig a magyar televíziózás meghatározó alakja volt. A tévés azonban nem bír meglenni a képernyő nélkül, éppen ezért most úgy döntött, saját műsorral tér vissza. 

YouTube csatorna

A legendás tévés Vitrayék néven indított YouTube-csatornát, mint kiderült a fiai és az unokái unszolására határozott úgy, hogy ismét a kamera elé ül.

Szerencsés élet

Nincs olyan pontja az életemnek, ahová azért mennék vissza, hogy aztán másfelé induljak. Engem a sors tömérdek szerencsével jutalmazott. Mindig olyan helyekre irányított, ahol boldog voltam és reményeim szerint senkit nem is tettem boldogtalanná. A boldogság mindig egy-egy mozzanat, a többin pedig túl kell esni. De mondjuk tízéves koromra visszatekerném az idő kerekét. Szívesen fociznék újra a Szent István parkban… Csak azt kellene megígérnie a sorsnak, hogy bár ugyanezt az életet élhetem, de nem mondja meg, mi következik – nyilatkozta Vitray Tamás a Borsnak.

Nemrég dokumentumfilmet készített

Vitray Tamás egyébként nemrég elkészítette a nagysikerű Magda című dokumentumfilmet, ami Nádor Magda, a világhírű, de itthon mellőzött operaénekes életéről szól, akivel már a közel 30 évvel ezelőtt futó műsorában is beszélgetett.

Saját pénzéből készítette

A televíziós mindent a saját pénzéből finanszírozott, és amit lehetett, maga is csinált a forgatás kapcsán. Harmadmagával forgatott Tálas Péterrel és Bedő Csabával, az utómunka végső fázisát pedig baráti segítséggel oldotta meg.

Vannak még vágyai

„Ősszel leszek 91 éves, nekem nem terveim, hanem vágyaim vannak leginkább. Az első, hogy egészséges legyek, és minden annak függvénye, mert élni bizony szeretnék még” – mondta korábban a tévés, aki az egészségére igyekszik nagyon odafigyelni. Naponta edz az otthoni kondigépén, rendszeresen gyalogol és tornázik. A szellemi frissességét pedig a kíváncsiságával és az aktivitásával tudja fenntartani. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás – Forrás: YouTube