A Kongresszusi Központban nagyszabású születésnapi emlékkoncerttel  Máté Péter emlékének. A boldogság jegyében az I. Spirit Bálra kerül sor a Spirit Színházban, házigazda Peller Mariann. Angyalföldön Pedrofon Táncparty, Veresegyházon exkluzív sörvacsora, a Turbinában a fergeteges The Carbonfools kínál igazi pörgős, farsangi hangulatot.

Máté Péter – 75. születésnapi emlékkoncert a Kongresszusi Központban

Máté Péter 2022. február 4-én ünnepelné 75. születésnapját. A tragikusan korán elhunyt művészről méltóan szeretne megemlékezni a hazai zenei szakma, ezért ez alkalomból nagyszabású exkluzív emlékkoncerttel kíván adózni Máté Péter emléke előtt. Az est során felcsendülnek Máté Péter legismertebb és legkedveltebb slágerei.

Exkluzív koncert

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fellépő sztárokkal

Az est házigazdája: Kovács Áron műsorvezető. Fellépnek: Malek Andrea, Gallusz Nikolett, Tabáni István, Solymos Antal, a Back II Black zenekar és a Bolyki Brothers acapella énekegyüttes

I.SPIRIT BÁL a Boldogság jegyében a Spirit Színházban

Exkluzív, kis létszámú Bál, különleges atmoszférájú helyszín – a Dunára néző színház, a Margit híd budai hídfőjénél, jelmezversennyel, élő zongoramuzsikával.

A Bál háziasszonya: Peller Mariann

PénteK13 – PEDROFON Táncparty Angyalföldön

Fergeteges házibulival várják a táncoslábú közönséget az AJAMK színháztermében!  Hazánk egyik legkedveltebb rock and roll zenekarának műsorán szerepelnek az ’50-es, ’60-as évek rock and roll slágerei, a Hungária örökzöldektől a Komár László nótákig. Sőt a ’30-as, ’40-es évek swing világát is felidézik, de feldolgozzák a hozzájuk közel álló közelmúltbéli számokat is.

Örökzöld dallamok táncoslábúaknak

Sörvacsora téli sörökkel Veresegyházon

Décsi Botond séf öt-fogásos, téli ízvilágú sörök mellé kiválóan passzoló menüjével vár minden ínyencet. A vacsorát a Fóti Kézműves Sörfőzde téli sörei kísérik, vendég Gyenge Zsolt sörmester lesz, aki sokat mesél majd ezekről a különleges italokról.

Katlan Tóni Kultúrkonyhájában

The Carbonfools a Turbinában

A Turbina Kulturális Központban a rég várt The Carbonfools koncert pörög egész péntek este a rajongók kedvére.

Péntek este a Turbinában dübörög

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ budapestcongress