A gyanú szerint apa, anya és fia árult kábítószert Budapest 8. kerületében. Őrizetben a feltételezett elkövetők.

Rajtaütés

A 8. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai 2023. január 27-én 12 órakor Józsefvárosban ütöttek rajta egy házaspáron, akik az információk szerint kábítószert árultak. Az egyik lakásban elfogták az 55 éves S. Gyulát és 54 éves feleségét, a kutatás során pedig alufólia-pakkokba csomagolt – összesen 28,6 gramm – kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint pénzt is lefoglaltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy másik lakásuk is volt

A nyomozók átkutatták a pár által ugyanabban a házban fenntartott másik lakást is, ott a bútorok közé rejtve 322 gramm növényi törmeléken kívül a drog porciózásához használt mérlegeket, nejlontasakokat, csomagolóeszközöket is találtak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fotó a helyszínről:

Egy házaspár és a gyerekük

A nyomozás adatai szerint a bűncselekmény elkövetésében részt vett a házaspár 30 éves fia is, akit néhány órával később fogtak el. Tőle egy luxusterepjárót foglaltak le.

Helyszíni felvétel:

Őrizetbe vették őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányságán a család három tagját bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottaktól lefoglalt anyagokról a kirendelt szakértő megállapította, hogy az marihuána; feketepiaci értéke összesen 2,4 millió forint.

Videón a rajtaütés:

Egyik razzia követi a másikat

A napokban nem ez az első razzia és rajtaütést, január 23-án a budapesti rendőrök 36 millió forint értékű kábítószert és három feltételezett dílert vontak ki a forgalomból.

Rendszeresen árultak

Mint megírtuk újabb csapást mért a kábítószer-kereskedelemre a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2023. január 23-án délután Újpesten fogtak el egy házaspár, akik a nyomozás adatai szerint rendszeresen árultak drogokat. 

Több mint 1 kiló heroin

Lakásukban és egy általuk használt üzemben összesen több mint 1 kilogramm heroint, 25 gramm marihuánát és 26 metadon-tablettát foglaltak le, melyek feketepiaci összértéke közel harminchatmillió forint. Elfogták azt az nőt is, akitől a gyanú szerint beszerezték a továbbértékesített kábítószereket, az ő autójából 3 millió 700 ezer forintot foglaltak le a nyomozók.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Letartóztatták őket

Az 53 éves V. Zsoltot és feleségét, a 36 éves V. Viktóriát, valamint a 42 éves C. Lindát a rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, a bíróság azóta elrendelte letartóztatásukat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu