Meg is halnék Orbán Viktorért! A véremet is adnám a miniszterelnökért, lőjenek le! – mondta Gáspár Győző Ábrahám Róbert műsorában, a Talk44-ben. Az egykori valóságshow-sztár a közelmúltban beleállt a politikába, és részt vett a Békemeneten. Azóta azt is elhatározta, hogy létrehoz egy alapítványt.

Létrehozott egy alapítványt

„Úgy gondoltam, hogy azt a munkát, amit 23 év alatt elvégeztem, szeretném kamatoztatni, ezért létrehoztam egy alapítványt. A neve az, hogy „Mi is létezünk”. Az a célja, hogy azok az emberek, akik vidéken meg szeretnének szólalni, azok meg tudjanak szólalni. Ezeket az üzeneteket az alapítványon keresztül eljuttatom Orbán Viktornak, ugyanis szeretnék segíteni” – mondta el a szervezet céljait Győző, aki a megvalósításhoz Forgács István, romaügyi szakértő segítségét kérte. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rengeteg támadás éri

A műsorvezető ezután arról kezdett el beszélni, hogy úgy látja, a kiállása miatt sok támadás éri Győzőt, és megkérdezte, hogy ezekből van több vagy a támogató üzenetekből? „Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszterelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!”.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szereti Orbán Viktort

A Győzike azt mondta, hogy Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országban, és ő szereti. Ő ugyanaz az ember akar maradni, aki eddig volt, de most szeretné megmutatni egy másik oldalát is. „Az a baj, hogy a bohócból most a cirkusz igazgatójának kell lennem. Eddig voltam az ország bohóca, most leszek az igazgatója” – fogalmazott.

A Fideszre szavazott

Győzike idén tavasszal, az országgyűlési választások előtt vállalta fel nyilvánosan, hogy Orbán Viktor és a Fideszt támogatja. A választások napján még a szavazócéduláját is kiposztolta, amelyen a kormánypárt mellé tette a X-et.

Lévai Anikó és Győzike a választások éjszakáján

Forrás:

Közös fotózás

A rapper a Fidesz politikusaival, a Bálnában, várta a választási eredményeket április 3-án. Több promines kormánypárti politikussal és véleményvezérrel is közös fotót is készített.

Győzike és Szijjártó Péter

Forrás: Facebook

Győzike öröme

„Lehet minket szidni, de ezt a játszmát megnyertük! Ahogy drága barátom is mondja: Megcsináltuk, látod Fidesz újra megcsináltuk. Tavaszi szél vizet áraszt, magyar ember Fideszt választ” – ezt írja Győzike a választások másnapján Facebook oldalán.

Békemenet

Március 15-én, a Békemeneten Győzike az első sorban ment Fásy Ádámmal, Bayer Zsolttal, Bencsik Andrással és Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal.

Győzike, Bencsik András és Pataky Attila a Békemeneten

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Orbán Viktor és Győzike – Forrás: BPK montázs