Molnár Gusztáv egykori felesége, Fazekas Vivien őszintén vallott arról, hogyan érezte magát a korábbi párja mellett. Folyamatos teher és kihívás volt egy bántalmazó kapcsolatban élni, de kitartott, amíg csak tudott. A színész ex-felesége azt is elárulta, miért vállalták el, hogy szerepelnek a Nyerő Páros című vetélkedőben.

Nehéz mindennapok

Fazekas Vivien igazán nehéz időszakon van túl, ugyanis egykori párja, Molnár Gusztáv az utóbbi években megnehezítette számára a mindennapokat. A színész alkoholproblémái az exfeleségére is kihatottak, aki ennek ellenére egy darabig kitartott mellette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kilépett a házasságból

Végül a sok bántás, veszteség és csalódás után pontot tett kapcsolatuk végére. Amióta kilépett a számára mérgező házasságból, ismét rátalált a boldogság, méghozzá egy olyan férfi személyében, aki megbecsüli őt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Molnár Gusztáv egyre jobban van  

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Gusztáv mindeközben elvonón van, hogy kigyógyuljon a betegségéből. A művész napról napra jobban van, és ha a körülmények is engedik, szeretne a szakmájába visszailleszkedni. Egy barátja azt is elárulta, az RTL korábbi sztárja jó kezekben van.

Sérelmekkel teli kapcsolat

Vivien még mindig összerezzen, ha felidézi a fájó és sérelmekkel teli kapcsolatukat. Állítása szerint rengeteg mindent éltek át együtt, amelynek során sokat tudott meg önmagáról. Sose gondolta volna, hogy ilyen kitartó lesz valaki mellett, bár cserébe nem kap vissza sok jót. Mint mondta, nem mindenki nézte jó szemmel, hogy az alkoholbeteg színészt elhagyta.

Fájdalmat okozó betegség

„Ez egy betegség, de nem mindegy, hogy ez a betegség kinek okoz nagyobb fájdalmat vagy nagyobb sebeket. A probléma nem neki marad, hanem nyilván annak, aki ezt látja és mellette van… Amikor az ember egymás után csak problémákat old meg, az egy elég nehéz feladat és nagy teher” – fogalmazott.

„Próbálom elzárni a csapokat”

„Örülök annak, hogy ezek a terhek lekerültek a vállamról, de nyilvánvalóan azért még mindig érzem a nyomást és a sebeket. Ha megnyugszom, és elkezdek gondolkodni a múltamon, próbálom elzárni a csapokat, hogy minden rendben legyen” – fejtegette Vivi a Zavarhatok? című műsorban.

„Mutassuk meg!”

A pár sok bántást kapott a Nyerő Párosban való szereplése miatt, mert az emberek úgy gondolták, csak figyelemre vágytak. „Covid, zéró kereset, nincs színház, nincs semmi lehetőség, otthon ül, és látod rajta, hogy szomorú, hiszen nem kap visszacsatolást, a te visszacsatolásod pedig kevés számára. Mondta, hogy menjünk, csináljuk meg, jó leszel, megmutatjuk mindenkinek, hogy ez egy csodálatos szerelem…” – emlékezett vissza a fiatal anyuka.

A pénz miatt vállalták el

„Nagyon boldog voltam attól, hogy támogathatom őt ebben az egészben, és próbáltam inkább háttérszereplője lenni a műsornak, hiszen ez az ő nagy lehetősége volt arra, hogy visszakerüljön a képernyőre. Nyilvánvalóan e mögött azért volt egy olyan döntés, hogy az embernek van egy családja, vannak számlái, azokat ki kell fizetni. Ezek a műsorok fizetnek az embernek, és boldogságot okozott neki az, hogy végre ő is tudott valamit a konyhára hozni és keresni. Mi ezt ezért vállaltuk el, nem a hírnevemért vagy a nagyravágyásomért” – fűzte hozzá Vivien.

Nem sírhatta el magát

 „Rettenetesen rossz dolog azzal megküzdeni, hogy állsz a bevásárlóközpontban a kasszánál, és susmusolnak az emberek a hátad mögött, hogy ‘te, nem ez a részeg, gyerekverő, alkoholista színésznek a felesége?’ Én ezt végighallgattam nagyon sokszor, és ne sírhattam el magam, mert az emberek nem tudják az igazságot. Elkezdtem szerepet játszani…” – fejezte be történetét Molnár Gusztáv korábbi felesége. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fazekas Vivien. Fotó: archív.