Tavaly decemberben előbb eltűntként keresték az ismert énekesnőt, majd garázdasággal vádolták meg a barátját.

Karácsony előtt tűnt el az énekesnő

Ahogyan arról beszámoltunk, az ünnepek előtt családtagjai kétségbe esve keresték Opitz Barbit. Akkor csak annyit tudtak, hogy a barátjához indult Kókára vonattal, ám utána már nem érték el. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Édesanyja nagyon megijedt

A fiatal énekesnő édesanyja attól tartott, hogy elrabolták a lányát. Hamarosan a rendőrség is keresni kezdte. Végül Opitz Barbi épségben előkerült.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Bevitték a kapitányságra a barátját

A rendőrök a barátja vidéki lakcímén találtak rá a lányra. A 2016-os X-Faktor győztese nyitotta ki az ajtót, a barátja, Albert megjelent az intézkedés közben. Mivel a korábbi viselkedése miatt felmerült a férfival szemben a garázdaság gyanúja, így bevitték őt a 7. Kerületi Rendőrkapitányságra.

Korábban többször is vitáztak a fiatalok

Opitz Barbi barátja a Blikknek azt mondta, hogy korábban is voltak már viták a lány és Albert között. Több alkalommal is felvetődött már, hogy szakítanak. A lapnak nyilatkozó barát azt állította, a viták tettlegeségig is elfajultak.

Egy ideje nem volt hír az ügy kapcsán

Az ünnepek óta nem lehetett hallani a párosról. Opitz Barbi a közös fotókat eltávolította a közösségi oldaláról. Ebből sokan azt a következtetést vonták le, hogy a fiatalok végleg szakítottak.

Így áll most az ügy

A Ripost megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, hogy mi történt az ügyben, van-e valami fejlemény. A lapot úgy tájékoztatták, hogy folyamatban van a nyomozás. Egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként, vele szemben garázdaság gyanúja merült fel.

Csak egy vita volt?

Opitz Barbi akkor a közösségi oldalára azt írta, pusztán egy vita volt köztük, ami nagy dobra lett verve. Albert szerint viszont csak az énekesnő édesanyja okozza a konfliktust, azt állította, az egész családot ellene akarja fordítani. Azt írta közösségi oldalára, hogy sosem találkozott a lány családtagjaival, ám ők életveszélyesen megfenyegették.

Féltik az énekesnő családtagjai a lányt

Opitz Barbi nővére szerint a testvérét a fiú már korábban is bántalmazta. Azt állította, hogy decemberben rátörte az ablakot és az ajtót is. Nem hagyta annyiban a dolgot, állítólag fel is jelentették Albertet.

Karácsony óta nem tett ki közös képet Opitz Barbi a fiúval

A Sztárban Sztár különdíjasa december 24-én követőinek békés karácsonyt kívánt. Egy fotót is megosztott, ahol egy gyönyörűen feldíszített fenyő mellett ült. Sokan viszonozták neki a jókívánságot.

Közönségtalálkozója is volt

Január 7-én a Pólus Centerben volt közönségtalálkozója Opitz Barbinak Budapesten. Azóta több fotót is megosztott a közösségi oldalán, ám Albert egyiken sem szerepel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Opitz Barbi – Forrás: Instagram