Két fiatal lány egy parkoló autónak ütközött a 11. kerületben szombat este.

Így történt a baleset

11. kerületi Mányoki utcában a BMW az Orlay utca felől érkezett, haladt lefelé a Mészöly utca felé, egy balkanyarban megcsúszott és a jobb oldalon parkoló Peugeot 607 bal elejébe rohant. A Peugeot a Mányoki utca 6/b. alatt található épület kerítésének, illetve a bejárati ajtajának csapódott, közben nekikoccant a mögötte parkoló kombi Mercedesnek is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni fotó:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem sérült meg senki

A BMW-ben két fiatal lány utazott, nem sérültek meg, a parkoló Peugeot tulajdonosát pedig nem sikerült megtalálni, valószínűleg aludt.

Helyszíni fotó

Daruval emelték ki

A fővárosi hivatásos tűzoltók darus autómentőjük segítségével emelték ki a Peugeot-t a kerítésből.

Ez a BMW okozta a balesetet:

Másik szombati baleset

Ahogy írtunk róla, baleset történt szombat este Budapesten, a Népszínház utca és az Auróra utca sarkánál. Egy Mercedes sofőrje elkapta a kormányt, és az autó előbb felugratott a villamosmegállóba, majd egy ház falának csapódott. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Lassított, majd megállt az előtte haladó

Szombat este a főváros 8. kerületében, a Népszínház utcában egy Mercedes igyekezett a Blaha Lujza tér irányába. Az autót vezető fiatal férfi a Nagyfuvaros utcát éppen elhagyta, amikor az előtte haladó autó valamiért lassított, majd megállt.

A ház falának csapódott

A Mercedes vélhetően a megengedett sebességnél gyorsabban közlekedett, mert amikor a sofőr balra elkapta a kormányt, az autó a villamossínen megcsúszott, a szembejövő oldalra sodródott, majd felugratott a villamosmegállóba, kidöntött néhány zöld terelőoszlopot, éppen, hogy elkerülte a tűzcsapot, végül a Népszínház utca és Auróra utca sarkán álló ház falának csapódott.

Kórházba vittek egy gyalogost

Az egyik elrepülő terelőoszlop lábon talált egy gyalogost. Könnyebben megsérült, kórházba szállították. A sofőr nem sérült, és nagy szerencse, hogy a megállóban és a járdán sem ütött el senkit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK