Hárman haltak meg, köztük egy fiatal lány, amikor két autó ütközött össze a Zala megyei Alsónemesapáti közelében. Az egyik autóban mindkét utas életét vesztette. A helyszínről származó információk szerint egyikük egy 17 éves zalaegerszegi lány volt. A másik autóban egy idős házaspár utazott, közülük a feleség életét már nem lehetett megmenteni.

Halálos ütközés

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 76-os számú főút 48-as kilométerszelvényében, Alsónemesapáti és Zalaegerszeg között. Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautó. A baleset következtében három személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Áttért a szembe jövő sávba

A helyszínről származó információk szerint egy Keszthely felé tartó Seat Cordoba típusú személyautó vezetője az alsónemesapáti kereszteződéshez közeledve elvesztette uralmát járműve felett és áttért a szembejövők sávjába, ahol az érkező Honda SUV személygépkocsival ütközött össze.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hárman vesztették életüket

A Zalaegerszeg felől jövő Seat Cordobában ketten haltak meg: egy 17 éves lány és egy fiatal nő. A Hondát vezető férfit könnyű sérülései miatt vitték kórházba, a mellette utazó 70 éves felesége viszont életét vesztette a drámai balesetben.

Értelmetlen baleset a 4-esen

A kedd az értelmetlen tragédiák napja volt. A rendőrség tájékoztatása szerint egy személygépkocsi kanyarodott ki a Tölgy utcából a 4-es főútra, és összeütközött az éppen érkező autóval. A kanyarodó gépkocsi sofőrje és utasa a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett végezték a baleset helyszínelését. A forgalmat a Debreceni és a Kertész útra terelték.

Halál a 25-ösön is

Halálos baleset történt Kerecsend és Eger között a 25-ös főúton is, itt egy ember vesztette életét. Egy Eger felé közlekedő Renault Thália egy jobbos kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol egy frissen vásárolt Renault Lagunával ütközött. A Thália vezetője a helyszínen meghalt, olvastuk a Facebookon.

Óriási a sor

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy olvasónk jelzése alapján több kilométeres a torlódás alakult ki a Szentendrei úton, az Auchan után zárták le az utat kedden fél 4 körül. „Óriási a káosz, az Árpád hídnál van a sor vége. Konkrétan áll mindenki az Árpád hídról kifele három sávon. Annyit látunk, hogy a vasúti híd alatt áll egy kamion” – tette hozzá. 

 Átengedett egy gyalogost

A 11-es útról a Pók utcánál jobbra fordulni kívánó autós átengedte a zebrán a gyalogost. Ekkor hátulról elkapta egy másik autó, amelyikbe egy kamion rohant bele. A kamionból jelentős mennyiségű üzemanyag folyt ki az útra. Ez csúszás- és tűz veszélyes – írták egy helyi Facebook-csoportban.

Útzár estig

A teljes út zár amiatt volt szükséges, hogy az üvegszilánkoktól és az üzemanyagtól megtisztítsák. 7 óra után megindult a forgalom dél felé egy sávon. Az észak felé tartó forgalmat az Auchan mögé terelték, a Pók utcánál hajtottak ki a 11-esre. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: Facebook/Zalai utak „királyai”