Szinte hihetetlen, hogy repül az idő! Rúzsa Magdi kisbabái mintha tegnap születtek volna meg, ehhez képest most már az 1 éves születésnapjukat ünnepelte a család.

Egy évesek az ikrek

Rúzsa Magdi hármasikrei pontosan 1 éve látták meg a napvilágot, azóta pedig az énekesnő élete 180 fokos fordulatot vett. Annak idején nagy meglepetésként érte a hír, hogy hármasikrekkel várandós, és anyaságának minden egyes pillanatát azóta is élvezi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tripla feladat, tripla öröm

Az énekesnő a felmerülő nehézségeket kihívásként éli meg, a tripla feladatok mellé pedig tripla öröm is jár. A család most egy mérföldkőhöz érkezett: a picik betöltötték első életévüket, édesanyjuk pedig egy tündéri ajándékkal, egy szülinapi tortával lepte meg őket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Óvja a magánéletét

Rúzsa Magdi időnként bepillantást enged mindennapjaikba, de mindezt felelősségteljesen, a magánéletét óvva tesz, így a babák arca rejtve marad. Legutóbb például egy könnyed hangulatú főzést örökített meg, ahol a kicsik édesen figyelik, ahogy anyukájuk tesz-vesz a konyhában.

Alaptalan félelmek

A magyar sztár veszélyeztetett terhes volt, de a szülés után szerencsére a legnagyobb egészségben távozhattak a kórházból. Az énekesnő számára eleinte döcögősen indult az anyaság, ugyanis sokáig tartott attól, hogy nem tudja majd megfelelően ellátni a gyermekeit, de félelme alaptalannak bizonyult.

Megérett a feladatra

Korábban nem érezte még késznek magát arra, hogy anyává váljon, ezért a lehető legjobb időpontban érkeztek a babák: „Harmincöt éves koromban éreztem először, hogy megértem erre a feladatra” – mondta a Glamournak.

Minden szerepben helyt áll  

Az énekesnő őszintén vallott arról is, hogy fizikailag kihívást jelentett számára, hogy visszatérjen a színpadra, de ma már újra közönség előtt állhat, és büszke magára, hogy mindkét szerepben helyt tud állni. 

Minden a helyére került

„Nem volt egyszerű a várandósságom sem, nagy volt bennem a kétség, hogy rendben legyenek a babák, mellette pedig próbáltam a karrieremre is koncentrálni, minden energiát belepakolni. Ez a befektetés tavaly nyáron ért be igazán, a szülés után úgy tudtam minden alkalommal a színpadra állni, hogy előtte nem kellett próbálnom a zenekarral, és ezért nagyon hálás vagyok” – nyilatkozta.

Az államfőnek énekelt

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról 2022-ben, hogy Novák Katalin államfői beiktatási ünnepségen Rúzsa Magdi énekelt. Az énekesnő a hármasikrek születése óta ekkor állt először színpadon. Rúzsa Magdi Máté Péter Most élsz című dalát adta elő, ezt a nótát annak idején a Megasztárban énekelte először, azóta pedig többször is lehetett már hallani tőle. 

Csodaszámba ment

Rúzsa Magdi pontosan egy évvel ezelőtt két kisfiút és egy egészséges kislányt hozott a világra a Honvédkórház szülészetén. A csecsemők koraszülöttek voltak, ám három baba esetében valósággal csodaszámba megy, hogy az édesanya a 34. hétig hordta a piciket.

Külön nővér foglalkozott a gyerekekkel

A Honvédkórház koraszülött osztályán külön nővér foglalkozott Rúzsa Magdi ikreivel, ez a kiváltság minden hármasikres kismamának jár. Az énekesnő korábban azt mondta, hogy a szülése után dadák segítik majd a mindennapjaikat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép. Rúzsa Magdolna. Fotó: archív.