A sokat látott magyar nézők ma reggel olyasminek lehettek a tanúi, amit még biztosan nem láttak. A szerelmi életéről beszélő Marsi Anikó jobb karját élő adásban meghágta egy kutya. Szerinted mit szóltak ehhez a műsorvezetők? A bizarr videót a cikkünk alján nézheted meg.

A jelenlegi szerelméről beszélt

Marsi Anikó a Mokka hétfő reggeli adásának vendége volt, ahol a műsorvezetők arról faggatták, hogy hogyan ismerkedett meg jelenlegi párjával, Szulák Andrea exével, és hogy a gyerekei elfogadták-e már Gábort. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghágta a kutya

A Tények műsorvezetője nagy átéléssel mesélt fia és új szerelme első találkozásáról, miközben a stúdióban lévő kutya úgy döntött, hogy levezeti a feszültséget először a kanapé egyik párnáján, majd Marsi karján.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Szépek a fogai

Marsi egy pillanatra sem zökkent ki szerepéből, ugyanúgy beszélt tovább arról, hogy új pasijának „tök szépek a fogai és tök szépek a körmei”, és hogy akkor ismerték meg a gyerekei, amikor kölcsönadott neki egy pólót futás után. Az interneten fellelhető videón a műsorvezetők semmit sem szóltak a kutyus akciójához.

Valami nem stimmel

Marsi Anikó vélhetően jóhírét ment építeni a Mokkába. Van is mit, hiszen a tévésről egymás után kerültek elő olyan felvételek, ahol az látszik, hogy valmi nem stimmel műsorvezetés közben.

Szegény Marsi Anikó

Az ilyen felvételek után a TV2 ha ki is ad valamilyen közleményt általában elintézik azzal, hogy szegény Marsi Anikó nagyon fáradt, sokat dolgozik vagy éppen gyógyszert szed.

Kicsit itt is akadozott a műsor

Volt taxis lett Palik László utóda

Marsi szerelmi életével is sokat foglalkozott a sajtó, miután bejelentették, hogy különválnak útjaik Palik Lászlóval, mert a házasságuk teljes csőd lett. Ezután Marsi összejött azzal a volt taxissal, aki Szulák Andrea gyermekének lett az apja. Ide kapcsolódik: Marsi Anikó a TV2 bejáratánál csókolózott új szerelmével, a korábban taxisofőrként dolgozó Gáborral

Marsi boldog a korábbi taxissal

A Tények műsorvezetője a reggeli Mokkában is arról beszélt, hogy milyen boldog és felhőtlen a kapcsolata az egykori taxissal, Gáborral. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó Marsiról és a kutyusról, 04:30-től érdekes

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból – Forrás: TV2