Meghalt a 4-es főúton történt baleset egyik sérültje. A 27 éves fiatal ma reggel nem sokkal hét óra után feladta a küzdelmet a debreceni kórházban, ahova éjszaka szállították be súlyos, életveszélyes sérülésekkel.

Árokba csapódott az autó

Amint arról korábban beszámoltunk, pénteken, éjfél előtt harminc perccel a 4-es főúton, a dögei körforgalom előtt 300 méterrel eddig tisztázatlan körülmények között egy Záhony irányába közlekedő személygépkocsi elhagyva az úttestet árokba csapódott közel 100 méter megtétele után a menetirány szerinti oldalon. Megpördülve állt meg.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kirepült a szélvédőn

A szűk utastérben mindenki sérült, de a legsúlyosabb sérüléseket az áldozat szenvedte el. Ő hátul, középen ült a baleset idején. A 27 éves férfi kirepült az első szélvédőn és őt élesztették a helyszínen újra, de végül a sérülései miatt a kórházban meghalt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy sörözőben kezdődött az este

A fiatalok Fényeslitke egyik közkedvelt bandázós helyén, a Fortuna söröző előtt mulatták az időt. A hely este 11-kor zárt, ezért a társaság Kisvárdára akart átmenni a sofőr pár nappal ezelőtt vásárolt tuningolt gépkocsijával.

Nem ismerte az autót

A négyszemélyes, nagy teljesítményű gépkocsi vezetése már önmagában is megfelelő rutint és felelős döntések sokaságát kívánja meg. Az azonban sejthető, hogy a sofőr az új kocsija tulajdonságait, vezethetőségét nem ismerhette, lévén, hogy nem sokat vezette a gépet. Ez lehet az egyik ok, hogy végül a tragikus baleset bekövetkezett.

Több fát is kidöntött

A gépkocsi sebességét jellemzi, hogy az árokban mintegy 100 méteren át magatehetetlenül sodródó gépkocsi több fát és egy jelzőtábla-csoportot is letarolva, a menetirány szerinti ellentétes irányba állt meg.

Ebben az autóban utaztak a fiatalok

Forrás: frissmedia.hu

Felismerhetetlen az autó

A gépkocsi eleje gyakorlatilag felismerhetetlenségig összetört, utasai bennragadtak az autóba. A sérülteket a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezésekkel szabadították ki a roncsból és átadták őket a mentőknek.

Újra kellett éleszteni a lányt

A frissmedia.hu úgy tudja,két utast eszméletlen állapotban emeltek ki a kisvárdai tűzoltók a roncsból, köztük egy fiatal lányt, akit újra kellett éleszteni. A helyszínre öt mentőegység és egy mentőorvos is érkezett. A könnyebb sérülteket Kisvárdára, két súlyos sérültet Nyíregyházára, míg egy életveszélyes sérüléseket szenvedett utast Debrecenbe szállítottak a mentők.

Két focista sérült

A Szabolcs Foci Infó értesülése szerint a megyei első osztályban szereplő Mándok támadója, a góllövőlistát vezető Gyüre Tamás lélegeztetőgépre került a baleset következményeként. A balesetben szintén megsérült Miskolczi Ádámot, ő a Fényeslitke játékosa, kórházban ápolják, állapota stabil. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: frissmedia.hu