A Szuperkatlan nevű teljesítménytúra egyik résztvevőjét kellett újraéleszteni, miután túratársai eszméltelen állapotban találtak rá. A férfi később a kórházban meghalt.

Tragédia Tokodon

Tragédia történt december 28-án Tokodon. A Szuperkatlan teljesítménytúra egyik résztvevőjének omlott össze a keringése, más túratársak találtak rá az akkor már eszméletlen állapotban lévő férfira. Azonnal megkezdték az újraélesztését. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kórházban halt meg

Miután megérkeztek a mentők, folytatták a férfi újraélesztését, akit mentőhelikopterrel vittek a tatabányai kórházba. De ott sajnos nem tudták megmenteni az életét, a férfi elhunyt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Két útvonala is van

A Szuperkatlan teljesítménytúra 15 és 30 kilométeren teljesíthető. Rövidebb útvonala Dorogtól a tokodi pincesoron át Mogyorósbányáig vezet, a hosszabb pedig vissza is tér Dorogra.

Tragédia a futóversenyen

Amint arról beszámoltunk, november végén, Napkoron, a III. András Napi Futóversenyen meghalt egy 50 éves nő. Horányi Zsuzsa ismert atléta volt, csak a sportnak és a futásnak élt.

Meghalt az atléta

Halála előtt még ő tartotta a bemelegítést több száz embernek. Amikor elindult a verseny, Zsuzsa rosszul lett és meghalt. Először futótársai próbálták megmenteni az életét. Később a mentők is csatlakoztak az újraélesztéshez, de sajnos a futónő életét nem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: mentőhelikopter Tokodon – Forrás: Facebook/ Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület