Meghalt a Való Világ hatodik szériájának sztárja, Bata Krisztián. A férfi mindössze 29 éves volt.

Ausztriában halt meg

A Blikk úgy tudja, hogy a Való Világ 6-ban megismert Krisztián Ausztriában vesztette életét, a portál elérte a fiatalember édesanyját, aki megerősítette a hírt, ám, hogy pontosan mi történt arról nem adott tájékoztatást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

2014-ben költözött be a villába

Krisztián mindössze 21 éves volt, amikor jelentkezett a reality műsorba, 2014-ben költözött be a villába. Vele kapcsolatban emlékezetes, hogy a villa falai között összejött Izával, akivel a viharos kapcsolata aztán a kiesés után is folytatódott, ám végül mégis szakítottak.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Iza is búcsúzik tőle

A fiatal lány egyébként a közösségi média felületén keresztül búcsúzott Krisztiántól, akinek a halálhíre megdöbbentette. 24 óráig elérhető Facebook-történetben több posztot is megosztott, korábbi való világos felvételeket is.

Aurelioval párbajozott

Krisztián a villában egyébként majdnem a döntőig menetelt, az utolsó előtti párbajon esett ki, ahol a későbbi győztessel, Aurelioval – aki most börtönben van – csapott össze, így több mint 100 nap bentlakás után kellett távoznia.

Ez is érdekelhet:

Piperkőc vagyok, ami sokaknál kiveri majd a biztosítékot, még egy vallomás a börtönbe készülő Aureliótól

Nem ő a Való Világok első áldozata

2012-ben a Való Világ első szériájának játékosa, Lorenzo hunyt el egy tragikus motorbaleset következtében. Az akkori híradások szerint, VV Lorenzo szabályosan közlekedett, bukósisak volt a fején, amikor egy STOP táblát figyelmen kívül hagyva kikanyarodott elé egy autós aat Doblo Cargojával.

Ez is érdekelhet:

VV Fanni eltűnése kapcsán újabb döbbenetes részletek derültek ki a bíróságon, elképesztő amit a szakértő mondott a vádlottról

VV Fanni tragédiája

Ám a valóságshow történetében talán a legismertebb és legtragikusabb VV Fanni esete. Polgári nevén Novozánszki Fanni még 2017-ben tűnt el, s bár a fiatal lány feltehetően már nem él, a holtteste máig nem került elő. Az ügyben folyamatosan látnak napvilágot az újabb és újabb információk, április elején is megdöbbentő dolgok hangzottak el a bíróságon, amikor is azt mondták: kamerafelvétel bizonyítja, hogy két nappal az eltűnése után Fanni még életben lehetett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: VV Krisztián – Forrás: RTL Klub