Meghalt a békéscsabai konzervgyárban forró vizes aknába esett nő. A cég egyik alkalmazottja néhány nappal ezelőtt szenvedett szörnyű balesetet, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az orvosok mindent megtettek azért, hogy felépüljön, de a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy végül életét vesztette.

Szörnyű baleset

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy szörnyű baleset történt a békéscsabai konzervgyárban: az egyik alkalmazott egy forró vízzel teli aknába zuhant. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudják, hogy történhetett

Egyelőre tisztázatlan, pontosan miként zuhant az asszony a vízbe. A Békéscsabai Rendőrkapitányság azonban vizsgálatot indított az ügyben: foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak. A rendőrök nem csak a körülményeket, de a felelősség kérdését is vizsgálják, így munkavédelmi eljárás is indult. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Válságos állapotban

A balesetben megsérült családanya, Rózsika életéért sokan aggódtak. Az asszony állapota válságos volt.

Csúnyán összeégett

„Amennyire tudjuk, még mindig súlyos az állapota, nagyon csúnyán összeégett a testének nagyobb felülete. Nagyon drukkolunk, hogy felgyógyuljon” – mondták Rózsika néni ismerősei.

Nem volt felelőtlen

Senki nem gondolja róla, hogy felelőtlenül dolgozott volna: a sógornője szerint van egy lánya, akiért bármit megtenne, így szerinte soha nem csinálna semmi olyat, aminek súlyos baleset lehet a vége.

Erőt adó szeretet

„Csak reménykedünk benne, hogy rendbe jön, és lesz elég ereje a gyógyuláshoz. Bízunk benne, hogy a lánya iránti szeretete elég erőt ad neki a felépüléshez és az előtte álló harchoz” – mondták ismerősök.

Nem élte túl

Sajnos a fohászok ezúttal nem találtak meghallgatásra. Mint azóta kiderült: az 58 éves nő teste mintegy 85 százaléka megégett. Az orvosok mindent megtettek azért, hogy felépüljön, de a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy végül meghalt – jelezte egy olvasó a Békés vármegyei hírportálnak.

A lányával élt együtt

Az asszony, akinek a férje alig egy éve halt meg, a lányával élt együtt. A rendőrségen megerősítette a hírt, elárulva: immár halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció