Meghalt Klapka György és Mary Zsuzsi közös gyermeke, Dennis. A hírt Klapka özvegye, Marika is megerősítette. Úgy tudjuk a fiatalember drog és alkoholproblémákkal küzdött és szeretetre vágyott.

Megerősítette az özvegy a hírt

Klapka György özvegye, Marika erősítette meg a szomorú hírt: Klapka György és Mary Zsuzsi fia, Dennis elhunyt. Arról is beszélt, mi okozhatta a 34 éves fiatalember halálát. „A hír sajnos igaz. Dennis tegnap éjszaka elment.” – mondta az özvegy. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem bírta a terhelést

Klapka György özvegye, Marika így folytatta: „Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat, és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve” – mondta röviden az asszony a Ripostnak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Drog és alkohol

Mary Zsuzsi és Klapka György közös fiával, Dennisszel régebben sok probléma volt. Kábítószer-túladagolásban kis híján meghalt Németországban, ezután édesanyja Magyarországra hozta, de a drogozást és az ivást itthon is folytatta. A fiatalembernek először egy szerelem segített kilábalni, majd az édesapja szerint Mary Zsuzsi halálával végképp lezárult ez a korszak az életében – írta korábban a Kiskegyed.

Nem tudott jó útra térni

„Miután Zsuzsi meghalt, Dennisnek nem volt többé kivel innia, nem volt, aki kifizesse a kábítószerét. Tulajdonképpen – bármennyire is megbotránkoznak ezen esetleg egyesek – azt kell mondanom, az anyja halálával tudott a fiam végérvényesen jó útra térni – mondta 2015-ben Klapka György.

Nem csajozott

Akkor Klapka György így folytatta: „A mostani feleségemnek, Marinak mindig is Dennis volt a kedvence, és a fiam is nagyon szereti őt. Ez a mély szeretet, a rengeteg beszélgetés is segített abban, hogy Dennis már hosszú évek óta tiszta. Hozzánk költözött, itt lakik velünk. Három nyelven beszél, és megbecsült munkatársa egy számítástechnikával foglalkozó nemzetközi cégnek. Nagyon büszke vagyok rá, hogy volt ereje visszafordulni a pokol kapujából. Már csak egy bajom van vele: én ebben a korban állandóan csajoztam, a fiam meg egyáltalán nem…” – tette hozzá akkor az édesapa.

Magányosan élt

Édesanyja Mary Zsuzsi 2011-ben, karácsonykor vetett véget az életének, édesapja Klapka György 2017-ben hunyt el. Egy évvel ezelőtt a fiatalember arról mesélt: magányosan éli mindennapjait, ráadásul a párkeresés a Klapka névvel igencsak megnehezíti a helyzetét. Ekkor bevallotta: testvéreivel sem tartja a kapcsolatot.

Apja tanácsaira lett volna szüksége

„Én és Gyurika, a féltestvérem itt maradtunk Magyarországon, de a többiek külföldre költöztek. Az külön fáj, hogy Sandy eldobta a Klapka nevet. Jó lenne, ha még élne apám, jó lenne tőle tanácsot kérni, merre menjek, mit csináljak? Egész életemben nem vágytam másra, mint szeretetre, de úgy érzem, abból kaptam a legkevesebbet” – mondta el korábban a Best magazinnak Dennis.

Nem tudta feldolgozni anyja halálát

Klapka Dennis óriási traumaként élte meg, hogy édesanyja, Mary Zsuzsi öngyilkos lett. Állítása szerint az énekesnő azért végzett magával, mert az utolsó napjaiban nem kapott tőlük elég szeretetet.

Nem ment ki anyja sírjához

„Kilenc éve nem gyűjtöttem elég lelkierőt ahhoz, hogy kimenjek édesanyám sírjához. Édesanyám a mai napig nagyon hiányzik, keveset kaptam egész életemben tőle. Nem takargatott be este, nem mesélt, nem jártunk együtt kirándulni, mint más családok” – mondta 2020-ban Klapka Dennis. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Klapka György és fia, Dennis – Forrás: TV2 Mokka