Nincs ereje abbahagyni az alkoholt – így reagált válásának hírére Molnár Gusztáv. Az RTL klub sztárja,  miután megtudta, hogy felesége elhagyja, újra azzal fenyegetőzik, hogy véget vet az életének. Ezt nem először teszi. Májusban a gödöllői házukba a rendőrök is kivonultak, miután öngyilkos akart lenni.

Vége Molnár Gusztáv házasságának

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Molnár Gusztáv felesége kimondta, hogy vége a házasságuknak. Vivien közösségi oldalára írta ki, betelt nála a pohár, végleg szakít a Drága örökösök sztárjával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Drámai szavak

„Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom” – így reagált a színész a Blikknek, miután megtudta, hogy felesége elhagyja.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nincs ereje abbahagyni az ivást

A színész arról is beszélt, hogy tudja, be kellene vonulnia az elvonóra, „de az az igazság, hogy egy alkoholista ember vagyok, akinek nincs ereje bizonyítani már. Pedig tudom, hogy a feleségemnél semmi esélyem így, de most úgy érzem, nincs erőm megválni az alkoholtól, és inkább eldobnám az életem”.

Megbeszélték, hogy elválnak

Molnár Gusztáv bevallása szerint sem képes egyedül visszakormányozni életét a normális kerékvágásba. „Tisztában vagyok vele, hogy segítségre van szükségem, de nem tudom, lesz-e erőm kérni. Azt hiszem, a feleségemnél már minden esélyem eljátszottam, és megértem, hogy ezt már nem bírta tovább. Beszéltem vele, miután értesültem arról, hogy válni akar, és megbeszéltük, hogy nincs visszaút, véget vetünk a házasságunknak” – mondta a színész.

Májusban is balhézott

Guszti nem először akar véget vetni az életének.  Idén májusban, gödöllői házuk előtt akart véget vetni életének az RTL klub sztárja.

Rendőrök jelentek meg

Akkor a szomszédok azt mondták, egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy rendőrök jelentek meg a házaspár háza előtt. Később kiderült, a pár veszekedett egymással, ezt követően Vivien közölte, hogy máshol alszik, erre reagálhatott Gusztáv drasztikusan. A rendőrök után egy mentő is a helyszínre érkezett, amely el is vitte a színészt.

Anyja telefonjáról üzent

A napokban pedig felesége azt nyilatkozta, hogy a színész az anyukája telefonjáról küldött egy  üzenetet, miszerint „Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni”.

Anyagi gondjai vannak

Molnár Gusztáv korábban a gyermektartást sem fizette. Felesége szerint 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta a színész számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfatartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ez is érdekelhet

“Az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt” – tovább tart a balhé a Drága örökösök sztárja és felesége között, Vivien nem bírja tovább a megaláztatásokat

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL klub