Meghalt Zámbó Jimmy édesanyja. Anna néni 96 éves volt.

Kórházba került

A Blikk számolt be róla a minap, hogy a néhai énekes édesanyját mentő vitte kórházba, azonban, hogy pontosan, mi történt nem lehetett tudni, a családtagok ugyanis nem akartak nyilatkozni senkinek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

96 éves volt

Nemrégiben azonban érkezett is a szomorú hír, hogy Anna néni meghalt, 96 éves volt, írta meg a Tények.hu.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyon szerették

„Természetesen megrázott, nagyon szerettük a mamát…” – mondta megrendülten Zámbó Jimmy fia, Adrián a TV2-nek.

Egyre rosszabbul volt

Zámbó Jimmy édesanyjának egészségügyi állapota az elmúlt másfél évben fordult rosszabbra: tavaly májusban az otthonában szenvedett baleset, combnyaktörése lett. Ezt követően meg is kellett műteni, majd vérátömlesztésre volt szüksége, hetekig kórházban ápoltak. Mire hazamehetett volna az intézményből még a liftben sztrókot kapott.

Sorozat készült a Királyról

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta sorozat készült Zámbó Jimmy életéről, melyben a Királyt Nagy Ervin formálja meg. A színész nemrég elmondta: hatalmas kihívás volt a számára a szerep.

A legnagyobb félelem

A színész a szereppel kapcsolatos legnagyobb félelmének azt nevezte, hogy mivel nagy mennyiségű archív felvétel maradt fenn Zámbóról, a nézők ehhez fogják mérni majd az alakítását.

Eszközök a hiteles játékhoz

Nagy Ervin hisz benne, hogy sikerült megtalálnia a megfelelő színészi eszközöket a hiteles játékhoz, amelynek köszönhetően a nézők jó esetben azt a szempontot is elfelejtik, mekkora a külső hasonlóság a színész és a zenész közt. Zámbó megformálásához azt próbálta megtalálni, mit kompenzált a zenész a zűrös életvitelével: „Nagyon banális és emberi megfejtésre jutottam, valamiféle kielégíthetetlen szeretetéhségre és az elismerés örökös hajszolására.”

Megfelelési kényszer

A színész szerint a néhai énekes elsősorban édesanyjának akart megfelelni, akitől gyerekkorában nem kapott elég szeretetet. Azt is fontos tulajdonságának tartja, hogy Zámbó mindig magas hőfokon izzott, a környezetéből vagy imádatot, vagy gyűlöletet váltott ki, nem maradhatott mellette semleges az ember.

Mindenki megnézi majd

„A Zámbó Jimmyről szóló filmet mindenki meg fogja nézni, az is, aki rajongott érte, és az is, aki nem. Mindenkinek lesz róla véleménye. Óriási a nyomás, ilyen kitettségben talán még egy szerepem kapcsán sem voltam soha” – nyilatkozta Nagy Ervin a Blikk hasábjain. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Élete egyik legnehezebb szerepe Zámbó Jimmy megformálása – Nagy Ervin szerint óriási a nyomás, mindenkinek lesz véleménye a hamarosan érkező sorozatról

Kiemelt kép: Anna néni – Forrás: TV2