Szeméremsértő módon viselkedett egy férfi a HÉV-en. Sok hasonló esettel lehet találkozni mostanában az agglomerációban.

Július 31-én, 12 óra 30 perc körül Budapest I. kerületében egy 64 éves férfi szeméremsértő módon viselkedett. A gyanú szerint a 64 éves B. Z. budapesti lakos a Batthyány tér és Szentendre között közlekedő HÉV-en követte el tettét.

Most a rendőrség arra kéri a lakosokat, hogy ha áldozatául estek a férfi viselkedésének, vagy látták a történteket, akkor jelentkezzenek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti időpontban és helyszínen ilyen jellegű bűncselekményt követtek el, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.-írja a police.Meglepően sok szatír működik a fővárosban és az agglomerációban. Csak itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon tíz olyan esetről írtunk az elmúlt egy évben, amelyek kiderültek.

Pár hete írtunk arról, hogy ugyanezen a HÉV vonalon is hasonló eset történt. A cikk ezen a linken érhető el. 

Májusban írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon arról, hogy szeméremsértés miatt első fokon két év börtönbüntetésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy férfit, aki 14 év alatti iskolásoknak mutogatta magát a XVI. kerületben.

Ez év áprilisában első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy férfit, aki fizikailag és szexuálisan bántalmazott négy nőt Zuglóban még 2016. december és 2017. április között.

Kiemelt kép: illusztráció