Ismét sztrókot kapott M. Richárd. A Dózsa György úti halálos baleset kapcsán elhíresült, valamint a kecskeméti maffiaperben is elítélt férfi december kapott először sztrókot a szombathelyi börtönben, akkor az a hír járta, hogy a férfi elhunyt, ám később kiderült, ez nem igaz.

Kritikus az állapota

M. Richárd mostani állapota kapcsán a berettyóújfalui büntetés-végrehajtási intézet pénteken értesítette a férfi ügyvédjét, Mocsai Gergelyt. Az ügyvéd elmondása szerint M. Richárd nincs eszméleténél, az állapota kritikus, lélegeztetik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

50 kilót fogyott

A férfi még április 6-a körül szállították át a berettyóújfalui börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt. Az ügyvéd állítása szerint a férfi a börtönkörülmények miatt már 50 kilót fogyott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is érdekelhet:

Élettársa korábban azt állította, embertelen módon bánnak a férfival

M. Richárd első sztrókját követően az élletársa szólalt meg a Fókusz műsorában, ahol elmondta, a férfi elgyötört állapotban van, ő maga is alig ismert rá.

Nagyon rosszul van

“Ugye, hát én a Skype-on látom őt. Amikor megláttam, azt hittem, eldobom a telefont, mert nem akartam megismerni. Úgy néz ki. Tolókocsi, beszélni tud. Sokszor zavart, többször elesett a cellában… Amikor ő nagyon rosszul volt és nem tudott felkelni az ágyból, két órát várt egy pohár vízre. Megkérte, hogy fordítsák meg, mert nem tudott megfordulni. Szólt délelőtt, este lett megfordítva. Borzasztó állapotban. Amikor bekerült, volt körülbelül 130 kiló. Most 86” – árulta el akkor a műsorban a férfi párja, aki azt is kijelentette, mulasztás történt, s nem látták el megfelelően a férfit, amikor rosszul lett.

Egészségügyi gondok

“Van neki ez az alvászavara, ami azt jelenti, hogy légzések maradnak ki neki, és ő egy géppel alszik. Ezt félévente be kéne állítani, hogy ne legyen problémája, mert haláleset is előfordulhat emiatt.” – árulta el a nő akkor.

FRISS!

Mulasztásról beszél az élettárs

“Van egy szteroidfüggősége, neki kellene kapnia szteroidot, ez is egy halálos betegség. Van neki egy mellékvesekéreg-elégtelensége, ez is egy halálos betegség. Amikor a bv-intézetbe került, őt nem kontrollálták, ő azokat a gyógyszereket kapta, amiket egy évvel ezelőtt is kapott” – részlete M. Richárd egészéségügyi problémáit a nő korábban, a véleményét pedig Mocsai Gergely, az elítélt ügyvédje is osztja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: M. Richárd – Forrás: BPK