Újabb karambol történt a Szent János kórháznál lévő kereszteződésben, ezúttal a kanyarodó sávban közlekedő autós az egyenesen haladók zöld jelzésére kanyarodott balra.

Ugyanaz a hely, csak más autók

Megismétlődött ugyanaz a baleset, mint tegnap. A Seat volt a vétkes és Audi SQ8 a vétlen, ezúttal az Audi jött a Városmajor utca felől. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rosszul lett egy kismama

Jobb első ülésen a hét hónapos várandós kismama sokkot kapott, őt megfigyelésre és a baba miatt kórházba szállították. A sofőrök nem sérültek meg.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Helyszíni fotók:

Fotó: G.K.

Átlátható

A kereszteződés előtt semmi sem utal arra, hogy a külső sávból balra lehetne kanyarodni.

Lezárták a kereszteződést

Fotó: G.K.

Nem volt helyismerete

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, egy helyismerettel nem igazán rendelkező vidéki család utazott a Suzuki Swiftben, amely a Budagyöngye felől közelítette meg a csomópontot. A középkorú sofőr férfi a Széll Kálmán tér felé kívánt tovább haladni, ám tévedésből az egyenesen, a Városmajor utca felé haladó sáv jelzését nézte, amely zöldet mutatott.

Helyszíni felvétel:

Fotó: G.K.

Megkezdte a kanyarodást

Így megkezdte a balra kanyarodást, ám ekkor szemből, ténylegesen zöld jelzésen a Diós árok irányából érkezett egy Fiat Ulysse egyterű, amelynek szintén középkorú férfi vezetője erre nem számít(hat)ott és a Suzuki jobb elejének csapódott. A két jármű a gyalogátkelőn és a kerékpárúton keresztül egymás mellé sodródott és a szemközti járdasziget mellett állt meg, szerencsére éppen nem járt arra gyalogos vagy biciklis.

Fotó a helyszínről:

Fotó: G.K.

Megrándult a nyaka

A Suzuki jobb első ülésén utazó középkorú hölgy, a sofőr felesége az ütközés hatására megrándította a nyakát, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A sofőr és hátul ülő (nagykorú) fiuk nem sérült meg, mint ahogy a Fiat sofőrje sem. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a két gépkocsit, majd kézi erővel feltolták őket a járdára, illetve homokkal felszórták az úttestre került folyadékokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: 12. kerületi baleset – Forrás: G.K.