A csütörtök este történteket követően egy rendőr életét vesztette, ketten pedig súlyosan megsérültek. Feletteseik meglátogatták azt a két rendőrt, akik súlyosan megsérültek, de túlélték a borzalmakat.

Egy őrjöngő férfihoz rendőrt hívtak csütörtökön

Csütörtök késő este Újbudán kihívták a zsarukat egy bérház lakói. A szomszédok rettegtek Sz. Szilárdtól, aki a rendőrökre is rátámadt. Négy emeleten dörömbölt a szomszédok ajtaján, a felette lakó idős nőhöz be is tört. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három rendőrt is megsebzett

Egy éles tárggyal három egyenruhást is megsebesített a tajtékzó férfi. Amikor szökni próbált, lábon lőtték, ám ezután sem adta meg magát. Mindez az elfogásáról készült videón is jól látszik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy rendőr a támadás következtében elhunyt

Baumann Péter mindössze 29 éves volt, ám a támadás következtében a kórházban életét vesztette. Pintér Sándor belügyminiszter hősi halottá nyilvánította, de kifejezte részvétét Orbán Viktor miniszterelnök is. Családja, szerelme siratja, hamarosan esküvője lett volna a hősi halált halt rendőrnek.

Kállai László a kórházban lábadozik

A támadásban megsebzett Kállai László rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízottat a kórházban látogatták meg felettesei. A Budapesti Rendőr-főkapitányság által megosztott videóban éppen a kötéseit mutatja.

Dobos László a családja körében gyógyul

Felesége és másfél esztendős kisfia társaságában gyógyul Dobos László rendőr törzszászlós szolgálatirányít parancsnok. A megrendítő videóhoz csak zene tartozik, vélhetően a csütörtökön történtekről folyt a társalgás. A képsorok megrendítőek.

Hosszú gyógyulási folyamat vár rájuk

A rendőrök sérüléséből adódóan hosszú ideig eltarthat, míg felépülnek. Lelkileg is komoly megrázkódtatás érte őket, hiszen egy bajtársukat elveszítették. Ezt talán még nehezebb lesz feldolgozniuk, mint azt, hogy fizikai sérülés érte őket.

A támadó démonokat látott

Azt állítják a társasházban lakó szomszédok, hogy korábban is kötekedett már Sz. Szilárd. Az egész házon végigdörömbölt a férfi azon az estén, amikor a tragédia megtörtént. Azt állította, hogy “támadnak a démonok”.

Bármivel fel lehetett bosszantani

A hús klopfolástól kezdve az is kihozta a sodrából, ha valaki beszélgetett az ablak alatt. A lakók azt állítják, tiltott szerekkel is élhetett a fiatalember. A felette lakó idős hölgy ajtaján már korábban is dörömbölt.

Az idős nő a történtek ellenére jól van

Bár a támadó bejutott az idős nő lakásába, állítólag a hölgy jól van. Azt nem lehet tudni, hogy mit csinált a férfi, amíg a rendőrök kiértek. Az sem került megerősítésre, hogy kábítószert fogyasztott-e az eset előtt Sz. Szilárd. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság által megosztott videó

Kiemelt kép: Egy képkocka a BRFK által megosztott videóból – Forrás: BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság