Biztosan Önnek is akad olyan ismerőse, barátja, esetleg rokona, aki imád sportolni és napi szinten űz valamilyen mozgásformát. Nem muszáj számukra még egy futós felsőt, esetleg egy edzős kiegészítőt vásárolni ajándékba, hiszen számos egyéb sportos meglepetést is választhat. 

Legyen szó egy egyedi feliratos felsőről, esetleg egy új bögréről, amiből megihatja a napindítót, de szóba jöhet egy remek tornazsák is. Lássuk, hogy milyen is ezeknek a nyomtatott termékeknek a kínálata!

Ajándékok aktív emberek számára

Ha a családban akad olyan, aki napi szinten elmegy futni, esetleg lejár az edzőterembe, az első meglepetés, ami eszünkbe jut, az biztosan valamilyen sportos kiegészítő. Nem muszáj azonban a hagyományos típusokban gondolkodni, nyugodtan eltérhetünk a megszokottól. Érdemes azonban ügyelni arra, hogy nagyjából azonos árkategóriában maradjunk, hiszen ezekkel sem szükséges túlszárnyalni mindent. Sok esetben az ünnepi ajándékok inkább gesztusként és kedvességként funkcionálnak. 

Nemcsak akkor adhatunk át azonban valamilyen, a Pamutlabor Pólónyomdánál kapható sportos meglepetést, ha egy futóbolonddal karácsonyozunk. Elegendő ehhez, ha tudjuk a másikról, hogy szeret jógázni, tornázni, esetleg kocogni a környéken. Ha kicsit is ismerjük a másikat, akkor biztosan nem fogunk tudni hibázni, elegendő tudni, hogy melyik mozgásformáért van oda. Manapság legtöbben az edzőtermet választják, ám akadnak olyanok is, akik inkább otthon aktívkodnak egy keveset.

Bármelyikről is legyen szó, egy szöveges póló, bögre, esetleg egy vászontáska minden sportoló számára remek megoldás lehet. 

Milyen sportos meglepetést válasszunk?

Akadnak olyan univerzális ajándékok, amikhez még a sportágat sem szükséges ismerni, elegendő annyit tudni az illetőről, hogy aktívan sportol. Azonban biztosan nem szeretné átadni az ötödik sporttáskát, termoszt vagy éppen a tizedik gumiszalagot sem. 

Focikedvelő ismerősét meglepheti egy Honvéd, Juventus FC, esetleg egy Manchester United FC felsővel, esetleg egy reggeli kávésbögrével. A kosaras rokonának szánt ajándékcsomagba mehet egy “Basketball Evolution”, esetleg egy “Sose becsülj alá egy igazi kosarast” tornazsák. Vízilabdás ismerősét nyűgözné le? Akkor válogasson kedvére a “Vízilabdás apa”, a “Jóképű vízilabdás”, illetve a “Senki sem tökéletes, de a vízilabdások átkozottul közel állnak hozzá” szövegezésű nyomtatott termékek közül. 

Amennyiben pedig szabadidős sportról van szó, a Pamutlabor Pólónyomda kínálatában számos biciklis, futós, gördeszkás, sakkos, de még dartsos és billiárdos meglepetést is vásárolhat. A rendeléshez csupán a kosárba kell tennie valamelyik típust, például az alábbiak közül:

  • “Csak még egy km”
  • “Eat, sleep, run, repeat”
  • “Watercolour Skate”
  • “Skate Every Damn Day”
  • “Bike forever”
  • “Life is a beautiful ride”

Persze ezek mellett a termékpaletta igencsak széles, így jó ideig el tud nézelődni az online kínálatban. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.