Megműtötték Gyurcsány Ferencet. A volt miniszterelnök feleségével kettesben ment nyaralni, Olaszországból repültek haza a politikus betegsége miatt.

Nyaralni mentek

Klárival a kampány után pihenni mentünk. Pár nap Olaszország. Szardínia. Airbnb. Aztán tegnap jött a hasfájás. Gyanús. Egyre gyanúsabb. Orvossal beszélek. Talán vakbélgyulladás. Esélyes. Haza kell menni, nincs mese” – írja Facebook oldalán a DK elnöke. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megműtötték

Majd így folytatta bejegyzését: „Átfoglaljuk a repülőt. EasyJet jegyünk rugalmas. Itthon vizsgálnak. Vakbél. Műtenek. Minden a legnagyobb rendben ment. Egyben vagyok”.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Lusxusnyaralásra mentek?

Néhány nappal ezelőtt a kormánymédia írt arról, hogy Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc szardíniai luxusnyaralásra ment. A Ripost úgy tudta, hogy a politikusházaspár egy luxusvillát bérelt az Olaszországhoz tartozó szigeten.

Luxusvilla vagy bérelt lakás

Vélhetően ezekre a hírekre reagált a volt miniszterelnök, amikor posztjában megemlítette, hogy Airbnb-n keresztül foglaltak szállást.

Elkapta a koronavírust

Gyurcsány Ferenc szeptember elején a Facebookon jelentette be, hogy pozitív lett a tesztje, vagyis elkapta a koronavírust. Korábban két oltást is kapott, minden bizonnyal ennek köszönhetően enyhe tünetei voltak, hőemelkedéssel és egy kis fejfájással megúszta a betegséget.  

Dobrev Klára korábban fertőződött meg

A politikus akkor arról írt, hogy feleségét is tesztelték, aki szintén oltva van és korábban már átesett a betegségen, ő negatív lett.

Ez is érdekelhet

Kormányinfó: kötelezővé tehető Magyarországon a koronavírus elleni oltás, országos látogatási tilalmat rendeltek el a kórházakban

Házon belül skypeoltak

Gyurcsány Ferenc azt írta akkor, hogy teljesen elkülönítették magukat, “úgy skypeolunk és zoomolunk egymással, hogy mindannyian itthon vagyunk”.

Áprilisban Győrben került kórházba

Idén áprilisban a győri kórházba szorult kezelésre Gyurcsány Ferenc. Allergiás rosszullét lépett fel a politikusnál, ezért volt szüksége sürgős orvosi ellátásra.

Allergiás reakció

„Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy mi válthatta ki ezt az allergiás reakciót. Elmondásuk szerint legnagyobb valószínűséggel étel, esetleg valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta. Az elnök úr ellátás után még az éjjel hazatért” – mondta az eset után Barkóczi Balázs, a párt szóvivője.

Megköszönte az aggódásokat

Másnap maga Gyurcsány Ferenc adott hírt állapotáról: „Nem lesz itt nagy baj. Lehetett volna. Meggyógyulok. Kinek jó hír, kinek másképp. Nem baj. Köszönöm, aki aggódott.”

Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc – Forrás: Facebook