Megöltem anyámat – jött a bejelentés a segélyhívóra 2020. április 6-án este. A mogyoródi házhoz érkező rendőrök az idős asszonyon már nem tudtak segíteni, belehalt a testét borító késszúrásokba.

Az áldozat lánya állítsa szerint nem emlékszik semmire

Az áldozat lánya sem akkor, sem később nem tudott magyarázatot adni tettére, állítása szerint a mai napig nem emlékszik a részletekre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Közel 20 éve élt együtt az anyjával

K. Rita akkor már közel húsz éve élt együtt a bűncselekményt megelőző időszakban már magatehetetlenné vált, 80 éves édesanyjával, munkahelye nem volt, megélhetésüket a szociális juttatás biztosította.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A nő gyakran ivott

A nő gyakran nézett a pohár fenekére, kijózanodva pedig képtelen volt visszaemlékezni dolgokra, a szörnyű esetről akkor itt a KékVillogó portálon is beszámoltunk.

Az utolsó emlékei

A tragédia napján is iszogatott, utolsó emléke, hogy ágyban fekvő anyja mellől felállva a konyhába indul főzni, a következő pedig az volt, hogy rendőrök viszik el.

57 késszúrással ölte meg

A történtek azóta sem rémlenek számára, tény viszont, hogy édesanyja testén 57 késszúrást számolt meg az igazságügyi orvosszakértő.

Létfontosságú szerveket értek a szúrások

A szúrások közül több létfontosságú szervet ért és nagy valószínűséggel az alkaron talált sérülések a sikertelen védekezés következményei, írja a Police.

Azóta is letartóztatásban van

Az azóta is letartóztatásban lévő K. Ritával szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Pár hete egy budapesti buszon történt késelés

Mint ahogyan arról itt a BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportálon is beszámoltunk Buszsofőr szúrt le egy utast Budapesten. Az eset a Hungária körút és a Thököly út sarkánál történt egy hónappal ezelőtt.

Buszsofőr szúrt

A Ripost információi szerint egy buszsofőr szúrt le egy utast. A lap azt írja, hogy a sofőr is utasként utazott a buszon, munkába tartott. Az illető rászólt a fiatalokra, hogy vegyék fel a maszkjukat, ez azonban konfliktushoz vezetett. 

A fiatalok támadtak, a sofőr ekkor vett elő egy kést

A megállóban a fiatalok nekimentek a sofőrnek, aki elővett egy rugós kést, magát is, és legalább az egyik fiatalt is megvágta. A lap azt írja, a rendőrség mindhármukat elfogta, előtte azonban kórházba szállították őket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu