Buszsofőr szúrt le egy utast Budapesten. Az eset a Hungária körút és a Thököly út sarkánál történt éjjel tizenegy óra körül, ráadásul egy buszon. Csütörtökön Csepel egy férfi késelte meg utastársát egy BKK buszon.

Késelés a buszon

Késelés történt péntek éjjel tizenegy óra körül Budapesten, a Hungária körút és a Thököly út sarkánál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Buszsofőr szúrt

A Ripost információi szerint egy buszsofőr szúrt le egy utast. A lap azt írja, hogy a sofőr is utasként utazott a buszon, munkába tartott. Az illető rászólt a fiatalokra, hogy vegyék fel a maszkjukat, ez azonban konfliktushoz vezetett. A megállóban a fiatalok nekimentek a sofőrnek, aki elővett egy rugós kést, magát is, és legalább az egyik fiatalt is megvágta. A lap azt írja, a rendőrség mindhármukat elfogta, előtte azonban kórházba szállították őket.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Két mentő a helyszínen

A tragédia helyszínére nagy erőkkel vonult ki a fővárosi rendőrség. Két mentő is a helyszínre érkezett.

Véres ruhadarabok az utcán

A sebesült állapotáról egyelőre nem adtak ki semmilyen tájékoztatást. A helyzet súlyosságát jól mutatja az a véres ruhadarab is, amit az utcán heverve hagytak.

Késelés történt a buszon

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt csütörtök reggel az arcán megvágtak egy nőt a csepeli Szent Imre téren, a 151-es buszon, minden valószínűség azért, mert egy FreeSZFE maszkot viselt a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival és oktatóival vállalt szolidaritás jeleként.

Elfogták a férfit

„A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a 151-es buszon történt támadás elkövetője után, és a férfit nyolc órán belül kézre is kerítették”.

Nyomozócsoportot hoztak létre

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény felderítésére nyomozócsoportot hozott létre, és az elkövető felkutatására hajtóvadászatot indított.

Eljárás indult

 A 37 éves férfit gyorsan elkapták. A BRFK Nyomozó Főosztály közösség tagja elleni erőszak bűntett és súlyos testi sértés kísérlet bűntett gyanúja miatt folytat eljárást.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férfi elfogása után a rendőrség ezt a videót tette közé

Kiemelt kép: illusztráció