Halálos baleset történt hétfőn délelőtt a Pest vármegyei Örkényben. Egy 22 éves nő vesztette életét. A rendőrség vizsgálja a tragédia okát.

Fának csapódott

A rendőrség információi szerint egy helybéli nő közlekedett Örkényben a Fő utcán március 27-én délelőtt, amikor autójával elhagyta az úttestet és fának csapódott. A sofőr egyedül utazott, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vizsgálják a körülményeket

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát – írta közleményében a police.hu

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tragédia helyszíne

Megsemmisült a Jaguar

A Budapestkörnyéke.hu írt arról a hétvégén, hogy szinte teljesen megsemmisült az a Jaguár típusú személygépkocsi, amely lényegében rátekeredett egy fára a 10-es főúton. Az autó sofőrje nem élte túl a brutális ütközést.

Hat után érkezett a riasztás

Pénteken 18 óra 04 perckor érkezett a riasztás, miszerint Piliscsabán, a 10-es főúton közlekedési baleset történt a Magdolnavölgyi lakópark bejáratának közelében – írta a Piliscsabai Tűzoltóság. 

Nem élte túl

A tragédia szürkületkor, péntek este 18 óra tájékán történt. A 28-as kilométerszelvénynél bekövetkezett balesetben az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A sofőr egy 43 éves budapesti férfi volt.

Egy Jaguar száguldott a fának

. A tragédiát nagy valószínűséggel gyorshajtás okozta, a szemtanúk szerint az autó szinte rátekeredett egy fára, nekiment egy oszlopnak és az ütközések következtében darabjaira hullott.    

Lezárták az útszakaszt

A helyszínelés időtartalma alatt, a szervízúton haladt a forgalom, a szemle idejére teljes útzárt rendeltek el. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai kezdték meg. 

Rengeteg a baleset

A múlt héten látott napvilágot a hír, hogy a KSH adatai szerint 14 732 személysérüléses közúti közlekedési baleset történt Magyarországon a 2022-es év során. 2021-hez képest 3,5%-kal több balesetet regisztráltak tavaly. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu