Őrizetbe vettek a budapesti nyomozók egy férfit, aki a saját otthonában egy arzenálnyi, több tucatnyi fegyvert tartott, derült ki a rendőrség által kiadott közleményből.

A feleségét is bántalmazta

Mint írják a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. augusztus 5-én 0 óra 25 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy férfi a 21. kerületi otthonában fegyvereket tart, illetve a volt feleségét több alkalommal bántalmazta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jött a TEK

​A csepeli rendőrök a Terrorelhárítási Központ segítségét kérték a férfi elfogásához, melyet követően a házban közel 80 fegyvert és több ezer lőszert, valamint lőszerek készítéséhez használt alapanyagokat találtak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rajtaütöttek:

Átmásztak a kerítésen

A lefoglalt eszközöket fegyverszakértő bevonásával vizsgálják. A BudaPestkörnyéke.hu tudósítójának információi szerint egyébként a A TEK a szomszéd udvarról mászott át a kerítésen, így közelítették meg a férfi ingatlanát.

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK.

Előállították

A 62 éves K. Andrást a BRFK 21. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a kapitányságra előállították, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint kapcsolati erőszak bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​​ A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón a rajtaütés:

Ez is érdekelhet:

Családi dráma Szobon: terrorban tartotta a családját a férfi, aki még a WC-tartályban is durva dolgokat rejtegetett – videón a rajtaütés

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrá: police.hu videorészlet