A nagyszülők nevelték a hároméves Valentinót, aki kedden az esőzésektől megáradt Toka-patakba fulladt Gyöngyösorosziban. Elmondta, nem azért nevelték a szülei a fiát mert drogozott, hanem azért, mert börtönben ült.

Szörnyű családi tragédia

Egy szörnyű családi tragédia rajzolódik ki a keddi, halálesettel végződő katasztrófa mögött. Egy hároméves kisfiú csúszott bele az esőzésektől megáradó, és gyorssá váló Toka-patakba Gyöngyösorosziban. Az ájult testét száz méterre odébb emelték ki a vízből. Mentőhelikopter vitte kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólalt az anya

A fiatal nő szeretné tisztára mosni a becsületét, mert sértőnek érzi, hogy egyes fórumokon azt terjesztik róla, hogy drogos életmódja miatt kerültek a nagyszülőkhöz a gyermekei. A valóság az, hogy Renáta börtönben volt. – írta a borsonline.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tragédiák sora a családban

A Kékvillogo.hu is írt róla, hogy rettenetes tragédiák rázták meg a Gyöngyösoroszin patakba fulladt kisfiú családját. Valentínó édesapja, Törpi, tavalyelőtt karácsonykor felakasztotta magát. A férfi párja, a gyermek édesanyja már akkor vigasztalhatatlanná vált.

Tisztázni akarja magát

A gyászoló nő napok óta a könnyeivel küszködik, de – hogy becsülete védelme érdekében – erőt vett magán.

Sokan őt tartják felelősnek

Meghalt az ártatlan kisfiam, akit már soha többé nem ölelhetek meg. Mégis engem rágalmaznak és támadnak. Valótlanságokat terjesztenek rólam, és alig van valaki, aki megvéd – mondta az édesanya.

Tönkrement

„Teljesen tönkrementem. A rosszindulatú embereknek kívánom, hogy éljék át, amit én! Valentinó nem a mi hibánkból halt meg.”

Állítja, nem volt drogfogyasztó

A gyászoló nőt mélységesen felháborítja, hogy egyesek azt terjesztik róla, hogy azért került el tőle a négy gyermeke, mert rendszeres drogfogyasztása miatt alkalmatlannak találták a szülőségre. „Soha nem nyúltam kábítószerekhez! Nem vagyok rá büszke, de korábbi kisebb ügyeim miatt börtönbe kerültem, ezért meg kellett oldani a gyerekeim felügyeletét. Így került az egyik nevelőszülőkhöz, a többi pedig édesapámékhoz” – szögezte le Renáta, aki egyébként már nem a szülői házban él.

Mindig jól viselkedett

„A drága kisfiam sosem ment el egyedül otthonról! Apámék mindenhova magukkal vitték. Egy igazi kis angyal volt, mindig jól viselkedett. Egyedül az vigasztal a halála után, hogy tudom, hogy a Jóistenhez került. Az Úr nagyon szerette őt, hiszen egyszer már visszaküldte hozzánk, amikor egy kisebb baleset miatt megégett.”

A nagybácsi is nyilatkozott

Valentínó átment játszani a szomszédban lakó kis barátaihoz. Már jött volna haza, de aztán a gyerekek valamiért kimentek a patakpartra, és az unokaöcsém a vízbe került. Azt még nem sikerült tisztázni, hogy véletlenül csúszott meg, vagy belelökte valaki, ezt a rendőrség nyilván ki fogja deríteni”

Bármikor bekövetkezhetett volna a tragédia

Egyesek szerint a baj azért következhetett be, mert a part nincs megfelelően lekövezve, magas a gaz, ráadásul nincs ott korlát. A víztől alig néhány méternyire állnak a lakóházak. Az egyik szomszéd szerint csak idő kérdése volt, hogy mikor történik baj. – írta a borsonline.hu

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Google StreetView