Megszólalt a testvére annak a férfinak, aki a tegnapi ráckevei lövöldözésben életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az agglomerációs településen tegnap este tömegverekedés tört ki két család között, közel 70-en vettek részt a balhéban.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

Vascsővel vágtak fejbe hátulról, miközben a testvérem próbáltam védeni. Neki akkor már egy vasvilla állt ki a fejéből– mondta az Origónak a tegnap esti tömegverekedés egyik résztvevője. Sztojka Sándor fejét hat öltéssel varrták össze, a testvére sokkal rosszabbul járt, őt most a közeli kórház intenzív osztályán kezelik.

A férfi másik ismerősét gumilövedékekkel lőtték meg. Ő is súlyosan megsérült.

Azt állítja, hogy az egész konfliktus néhány napja kezdődött, miután az egyik ismerőse egy helyi férfitól tüzet kért, de nem kapott. Ezután rendszeressé váltak a konfliktusok a tüzet kérő, és a tüzet nem adó férfi ismerősei között.

A két társaság néhány napot adott egymásnak, hogy kibéküljenek. Azután három-három embert jelöltek ki, hogy megverekedjenek, de az egyik társaság nem jelent meg a megbeszélt helyen és időben. Ezután tört ki tegnap a balhé.

Tegnap este azt írtuk, hogy a tömegverekedés drogterjesztéssel kapcsolatos területi vita miatt alakult ki. A férfi szerint azonban az esetnek semmi köze drogokhoz. Ráckevén a TEK munkatársai állították helyre a rendet.

Kiemelt kép: helyszíni fotó, forrás: MTI