Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt már több mint egy hónapja annak, hogy nyoma veszett a 32 éves Szűcs Tamásnak. A férfi egy koncertről indult hazafelé, ám azóta senki nem látta.

Holttestet találtak

Néhány nappal ezelőtt azonban a rendőrség egy holttestet talált a Dunában Adonynál, akinek a ruházata hasonlított az eltűnt topmenedzserére, a férfi apósa és persze a család többi tagja azonban bízik abban, nem Tamás találták meg. Az após most a közösségi oldalán üzent. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Apósa üzent

„Ahogy a hírekben olvashattátok, ismeretlen férfit találtak a Duna adonyi szakaszán. Hangsúlyozom: ISMERETLEN” – írta a férfi a bejegyzésében, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy amíg az azonosítás tart, számukra ismeretlen is marad a keresett személy.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt kéri a férfi

„Persze, lehet ránk olvasni, hogy homokba dugjuk a fejünket, hiszen a rendőrségi felhívásban szereplő ruházat, termet, stb. nagyon hasonló a körözésben olvasható paraméterekhez. De akik úgy gondolják, hogy így teszünk, azokkal majd akkor fogok leülni beszélgetni, ha nekik tűnik el egy közeli hozzátartozójuk” – folytatta János, aki arra kért mindenkit, igyekezzenek hiteles forrásból tájékozódni.

Ismeretlen holttest

A rendőrség honlapján egyébként körözést adtak ki egy holttest miatt, amit Adonynál a folyóban talált meg egy horgász. A horgász a Blikknek szólalt meg, elárulta az eset óta nem igen tud aludni. Az ismeretlen holttest elleni körözés pedig továbbra is él a police.hu-n.

A horgász azonnal értesítette a rendőröket

„Négy-öt méterre volt tőlünk, és a ruházat alapján – ami nagyon szennyezett volt – látszott, hogy nem egy utcán élő emberről lehet szó. A DNS-vizsgálat mindenre választ fog adni és kiderül az elhunyt személye. Részvétem a hozzátartozóknak!” – írta a horgász a Blikk egyik cikkének kommentszekciójában.

„Az eset óta nem nagyon tudok aludni.”

“Mivel külföldön élek és ott is dolgozom, így ez volt az idei harmadik horgászat. Gyermekkori barátokkal ülünk össze ilyenkor. Az eset óta nem nagyon tudok aludni. Amiatt, hogy valakinek a szeretett hozzátartozója volt, és ilyen körülmények között hunyt el. Elég mély nyomot hagy ez az emberben!” – tette hozzá.

Két barátjával ment bulizni, azóta nem látták

Szűcs Tamás két barátjával találkozott, majd a Budapest Parkba mentek a Sofi Tukker zenekar koncertjére. A rendezvény vége óta nem adott életjelet magáról.

Az utolsó felvétel

A férfiről egyébként időközben előkerült egy felvétel is, az utolsó kép, ami az eltűnése előtt készült, ezt itt lehet megtekinteni. Továbbá időközben az is kiderült, hogy az ügy megoldásában kulcsfontosságú lehet egy fővárosi taxis, aki vélhetően utolsók között látta a nem sokkal később köddé vált fiatalembert. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szűcs Tamás – Forrás: police.hu