Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt egy hónappal ezelőtt veszett nyoma Szűcs Tamásnak, aki a Budapest Parkban bulizott, ám azt követően nem tért haza. A 32 éves, sikeres üzletember egy koncert után vált kámforrá. Felesége, családja szerint azonban nem volt oka arra, hogy új életet kezdjen, éppen ezért senki nem érti, hova tűnhetett Tamás.

Két barátjával ment bulizni, azóta nem látták

Szűcs Tamás két barátjával találkozott, majd a Budapest Parkba mentek a Sofi Tukker zenekar koncertjére. A rendezvény vége óta nem adott életjelet magáról. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jól érezte magát

A koncertről barátainak videókat és üzeneteket is küldött, jól érezte magát a rendezvényen. Hajnali fél egykor egyedül távozott a Budapest Parkból.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy taxis nem vette fel

Taxival akart távozni, ám az nem vette fel ezért gyalog indult útnak a budai lakása irányába. A Rákóczi hídnál tűnt el, a kamerafelvételeken egyetlen gyalogos sem látható, aki átsétált volna a hídon.

Lehetett-e “B oldal”?

A kriminalisztika “B oldalként” emlegeti azt, amikor a nyomozók azt vizsgálják, hogy az eltűnt személy rendelkezett-e titkos élettel, ami miatt kilépett korábbi életéből.

A feleség szerint kizárt

Szűcs Tamás felesége, Szűcs-Szabó Lilla a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, kizártnak tartja, hogy titka lett volna előtte a férjének, elmondása szerint bizalmi szinten állt a kapcsolatuk.

Aligha önszántából tűnt el

A feleség szerint az eltűnt nem akart új életet kezdeni, hiszen boldog volt a párkapcsolatában és a munkájában is sikeres volt. Közös terveik voltak.

A rendőrség csak az eltűnés miatt keresi Szűcs Tamást

Legutóbbi cikkünk óta nem történt semmilyen előrelépés. A rendőrség eltűnés miatt keresi Szűcs Tamást, de nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat.

Mégis lehetett titka az eltűntnek?

A Blikknek nyilatkozó magánnyomozó szerint ha nincs ok arra, hogy valamilyen érdekellentét miatt bűncselekmény történhetett volna, akár anyagi vagy személyes okokból, akkor feltételezhető, hogy volt a férfi életének olyan része, amit a családjával nem osztott meg.

Továbbra is rejtély az ügy

Titkos telefonok, e-mail címek, eltitkolt albérlet hiányában nehéz megmagyarázni, miért tűnik el valaki. Elképzelhető, hogy a férfi nincs már életben.

Az utolsó felvétel

A férfiről egyébként időközben előkerült egy felvétel is, az utolsó kép, ami az eltűnése előtt készült, ezt itt lehet megtekinteni. Továbbá időközben az is kiderült, hogy az ügy megoldásában kulcsfontosságú lehet egy fővárosi taxis, aki vélhetően utolsók között láttak a nem sokkal később köddé vált fiatalembert.

Megszólalt a Taxis Szövetség elnöke

Az ügy kapcsán megszólalt a Blikknek az Országos Taxis Szövetség elnöke, aki elmondta: „Ha egy személy ittas állapotban akar beszállni, szennyezett a ruhája vagy olyan bódult állapotban van, ami nem garantálja az utazás normális feltételeit, ránézésre megtagadhatja a taxis a fuvart. Ma már minden járműben kötelező a bankkártyaterminál, így a készpénz hiánya nem lehetett akadály” – árulta el a portál megkeresésére Metál Zoltán, majd így folytatta:

Független szolgáltatók

„Az összes taxis csatornán igyekeztünk megosztani a hírt, a társaságokkal is felvettük a kapcsolatot, de azt tudni kell, hogy Magyarországon nem kötelező fuvarszervező társasághoz tartozni. A Budapesten dolgozó ötezer taxisból körülbelül ezerkétszáz független szolgáltatóként sehova nincs becsatornázva, a nagy részük pedig jellemzően kizárólag éjszaka dolgozik. Jó eséllyel közöttük lehet az is, akit keresünk.”

Zsákutca

Az elmúlt egy hónapban sem a családnak, sem pedig a nyomozóknak nem jutott a birtokába olyan információ, ami bűncselekményre utalna, de arról sincs tudomás, hogy baleset vagy öngyilkosság állna a háttérben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szűcs Tamás – Forrás: police.hu