A 32 éves sikeres üzletember egy koncert után vált kámforrá. Felesége, családja szerint nem volt oka arra, hogy új életet kezdjen.

Szeptember 29-én tűnt el

Mint ahogyan megírtuk, Szűcs Tamás, a Pátria nyomda termelési igazgatója immáron négy hete nyom nélkül eltűnt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két barátjával ment bulizni, azóta nem látták

Szűcs Tamás két barátjával találkozott, majd a Budapest Parkba mentek a Sofi Tukker zenekar koncertjére. A rendezvény vége óta nem adott életjelet magáról.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jól érezte magát

A koncertről barátainak videókat és üzeneteket is küldött, jól érezte magát a rendezvényen. Hajnali fél egykor egyedül távozott a Budapest Parkból.

Egy taxis nem vette fel

Taxival akart távozni, ám az nem vette fel ezért gyalog indult útnak a budai lakása irányába. A Rákóczi hídnál tűnt el, a kamerafelvételeken egyetlen gyalogos sem látható, aki átsétált volna a hídon.

Lehetett-e “B oldal”?

A kriminalisztika “B oldalként” emlegeti azt, amikor a nyomozók azt vizsgálják, hogy az eltűnt személy rendelkezett-e titkos élettel, ami miatt kilépett korábbi életéből.

A feleség szerint kizárt

Szűcs Tamás felesége, Szűcs-Szabó Lilla a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, kizártnak tartja, hogy titka lett volna előtte a férjének, elmondása szerint bizalmi szinten állt a kapcsolatuk.

Aligha önszántából tűnt el

A feleség szerint az eltűnt nem akart új életet kezdeni, hiszen boldog volt a párkapcsolatában és a munkájában is sikeres volt. Közös terveik voltak.

A rendőrség csak az eltűnés miatt keresi Szűcs Tamást

Legutóbbi cikkünk óta nem történt semmilyen előrelépés. A rendőrség eltűnés miatt keresi Szűcs Tamást, de nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat.

Mégis lehetett titka az eltűntnek?

A Blikknek nyilatkozó magánnyomozó szerint ha nincs ok arra, hogy valamilyen érdekellentét miatt bűncselekmény történhetett volna, akár anyagi vagy személyes okokból, akkor feltételezhető, hogy volt a férfi életének olyan része, amit a családjával nem osztott meg.

Továbbra is rejtély az ügy

Titkos telefonok, e-mail címek, eltitkolt albérlet hiányában nehéz megmagyarázni, miért tűnik el valaki. Elképzelhető, hogy a férfi nincs már életben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szűcs Tamás – Forrás: Forrás: police.hu