Tóth Andi megtörte hallgatását. A fiatal énekesnő az elmúlt hetekben több fejlemény miatt is az érdeklődés középpontjába került, rengeteg kritikát kapott, most azonban ő is elmondta, mit gondol a történtekről.

Sok bántás és negatív üzenet

Nehezen viseli, hogy amint meglátják őt az emberek, egyből elítélik, ami nincs jó hatással a lelkivilágára. A sok bántás és negatív üzenet ellenére is jól halad előre a karrierjében, és az énektudása mellett hamarosan a színészi képességeit is megmutathatja majd. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szeretik kiforgatni a szavait

Tóth Andi elmondta, úgy érzi szeretik kiforgatni a szavait, ezért felszínesebben mesél a magánéletéről, és sokszor inkább rövidre zárja a témát – áll a Blikk cikkében.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megosztó személyiség

„Kialakult egy olyan személyiségem, ami megosztó, de talán azért, mert erős, és nem sok erős karaktert ismernek” – mondta az énekesnő, hozzátéve: soha nem tudta megjátszani magát, és mindenben azt csinálja, amit szeretne: például úgy öltözik és úgy beszél. Szerinte ez sokaknak nagyon nem tetszik.

Falat épített, de nem zárta be a kaput

„Nem zárkóztam be, de stabilan lett egy falam, viszont nincs zárva a kapu. Nincs lakat rajta, csak be van zárva, tehát ki lehet nyitni azt a kilincset. De ezt csak olyanoknak engedem, akiken látom, hogy jóindulattal, kíváncsisággal lépnének be, nem pedig rosszindulattal – mondta Andi a TV2-nek adott interjújában Lékai-Kiss Ramónának.

Sokáig titkolta szerelmét

Az énekesnő azonban az elmúlt hónapokban közel engedett magához valakit: a napjainkban igen népszerű Valmar duó egyik tagjával, Marics Petivel azonban sokáig titkolták a szerelmüket, ami nem véletlen.

„Mindenkit megillet a magánélet”

„A magánéletem, a barátom, a barátaim, illetve a munkám mélyebb részeiről nem feltétlenül számolok be. Ez nem azért van, mert titkolnék bármit, vagy én magam vagyok felszínes, csak attól függetlenül, hogy közszereplők vagyunk, mindenkit is megillet a magánélet” – osztotta meg a gondolatait a sztár.

Nem tűnik el

Az énekesnő végül azt is elmondta: nem tűnik el a rivaldafényből: „Várhatóak tőlem dolgok: munka meg magánélet. Mindenből szeretnék jobban teljesíteni. Szerintem ez emberi dolog, hogy mindenki fejlődni akar” – zárta le az interjút Andi.

Drogbotrányba keverték

Tóth Andit megvádolták azzal, hogy ő volt az, akit rendőri kísérettel kórházba vittek a mentők. A BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt arról, egy budapesti lakásban egy ismert énekesnő rosszul lett, a hírek szerint önmagán is sebeket ejtett, a vérében pedig kábítószert találtak. Azt azonban a mai napig nem lehet tudni, hogy ki lehetett ez a személy. 

 „Add fel magad!”

A korábbi valóságshow-nyertes Nagy Alekosz az elmúlt hetekben többször is üzent már az énekesnőnek, a közelmúltban pedig egy nyílt levélben szólította fel cselekvésre. A Való Világ negyedik évadának győztese nyílt levelet küldött a Blikknek, a lap pedig közzé is tette azt, változtatás nélkül. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Andi – Forrás: Dancing with the Stars