Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt kórházba került a népszerű sorozat színésze: Molnár Gusztáv épp a vonaton volt, amikor baj történt. A Blikk olvasója szerint részeg volt, az érintett szerint viszont szó sincsen ilyesmiről. Az eset kapcsán most megszólalt Guszti egykori párja, Fazekas Vivien is.

Ijesztő jelenetek

Néhány nappal ezelőtt kiesett a vonatból Molnár Gusztáv. A színészt állítólag kórházba szállították. Az RTL klub egykori sztárja többször beszélt arrról, hogy alkoholproblémái vannak, nemrég hagyta el az elvonót. A Blikk egy olvasójára hivatkozva azt írja, a színész a nem volt józan, amikor baleset történt vele. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Épp Tatabánya felé tartottak

„Tatabánya felé mentünk a vonaton, akkor szúrtam ki Gusztit, aki láthatóan ittas állapotban volt, végül a megállóban gyakorlatilag le is esett a vonatról. Egy ismerősöm mesélte utána, hogy be is vitték a kórházba” – elevenítette fel a lapnak az esetet Dénes.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Semmi köze sincs az alkoholhoz

Ezt már maga a színész nyilatkozta. Az elvonót két hónap kezelés után nemrégiben elhagyó Molnár Gusztáv nem tagadta a kórházi kezelés tényét, de határozottan visszautasította, hogy alkoholt fogyasztott volna.  „Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba” – idézte fel az esetet.

Most egy teljes évre elvonóba szeretne menni

„Bevonulok egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok” – jelentette ki határozottan Molnár Gusztáv, aki biztos benne, hogy nem esett vissza, de jelen pillanatban nincs olyan helyzetben, hogy sokáig tartani tudja magát.

Napról-napra próbál túlélni

„Azt, ami kialakult körülöttem, hogy tönkrement a szakmai és a magánéletem is, jelenleg nem tudom kezelni. Nincs más választásom, mint egy évre eltűnni, majd miután kijövök, a nulláról újrakezdeni” – magyarázta, hozzátéve, jelenleg napról-napra próbál élni.

Gyerek, karrier, szerető feleség szép nagy ház

Ezek jövőbeli tervei a színésznek. „Azt szeretném, ha legkésőbb negyvenéves koromra lenne újra egy szép házam, egy gyönyörű, szerető feleségem, egy gyerekem és egy olyan karrierem, amilyen egyszer már megadatott” – osztotta meg vágyait.

Az első lépés: az elvonó

Ehhez azonban először úgy érzi, szükséges befeküdnie egy rehabra. Mint fogalmazott, „nem akarok több szemrehányást, hogy miért nem csináltam végig, és szeretném végre tényleg rendbe tenni az életem.”

Megszólalt a volt felesége

A mostani eset kapcsán megszólalt Guszti volt felesége, Fazekas Vivien is, aki elmondta, mit gondol a balesetről. „Persze, szerda reggel arra ébredtem, hogy egy barátom átküldte a cikkeket, amelyek erről szólnak. Mit lehet mondani arra, ami Gusztival történik? Semmit… Gusztáv testvérével a mai napig tartom a kapcsolatot, hetente többször is szoktunk beszélni. Szegények nagyon féltik, de ők sem tehetnek semmit.”

Nem tud vele mit kezdeni

„Azt, hogy Guszti kórházba került, onnan tudták meg, hogy az intézményből hívták fel őket, hogy ott van a rokonuk. Elmondásuk szerint Gusztáv Budapestről Komáromba indult vonattal, de Tatabányán az állomáson kiszédült a vonatból. Hogy le akart-e szállni, vagy mi volt a terve, azt senki sem tudja. Most Tatabányán van a kórházban, de a családja sem tudja pontosan, mi történt vele” –nyilatkozta a Borsnak Vivien, majd így folytatta: „Sajnálom őt, de nem tudok mit kezdeni a dolgaival.” – mondta, továbbá hozzátette azt sem érti, miért most akar a színész nyugodt életet, szép házat és családot, hiszen ezek korábban már mind megvoltak neki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kapcsolódó:

Kiesett a vonatból Molnàr Gusztáv, a Drága örökösök egykori sztárja nemrég hagyta el az elvonót

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL