Kórházba kerül a népszerű sorozat színésze: Molnár Gusztáv épp a vonaton volt, amikor baj történt. A Blikk olvasója szerint részeg volt, az érintett szerint szó sincsen ilyesmiről.

Ijesztő jelenetek

Néhány nappal ezelőtt kiesett a vonatból Molnár Gusztáv. A színészt állítólag kórházba szállították. Az RTL klub egykori sztárja többször beszélt arrról, hogy alkoholproblémái vannak, nemrég hagyta el az elvonót. A Blikk egy olvasójára hivatkozva azt írja, a színész a nem volt józan, amikor baleset történt vele.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Épp Tatabánya felé tartottak

„Tatabánya felé mentünk a vonaton, akkor szúrtam ki Gusztit, aki láthatóan ittas állapotban volt, végül a megállóban gyakorlatilag le is esett a vonatról. Egy ismerősöm mesélte utána, hogy be is vitték a kórházba” – elevenítette fel a lapnak az esetet Dénes.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Semmi köze sincs az alkoholhoz

Ezt már maga a színész nyilatkozta. Az elvonót két hónap kezelés után nemrégiben elhagyó Molnár Gusztáv nem tagadta a kórházi kezelés tényét, de határozottan visszautasította, hogy alkoholt fogyasztott volna.  „Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba” – idézte fel az esetet.

Most egy teljes évre elvonóba szeretne menni

„Bevonulok egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok” – jelentette ki határozottan Molnár Gusztáv, aki biztos benne, hogy nem esett vissza, de jelen pillanatban nincs olyan helyzetben, hogy sokáig tartani tudja magát.

Napról-napra próbál túlélni

„Azt, ami kialakult körülöttem, hogy tönkrement a szakmai és a magánéletem is, jelenleg nem tudom kezelni. Nincs más választásom, mint egy évre eltűnni, majd miután kijövök, a nulláról újrakezdeni” – magyarázta, hozzátéve, jelenleg napról-napra próbál élni.

Gyerek, karrier, szerető feleség szép nagy ház

Ezek jövőbeli tervei a színésznek. „Azt szeretném, ha legkésőbb negyvenéves koromra lenne újra egy szép házam, egy gyönyörű, szerető feleségem, egy gyerekem és egy olyan karrierem, amilyen egyszer már megadatott” – osztotta meg vágyait.

Az első lépés: az elvonó

Ehhez azonban először úgy érzi, szükséges befeküdnie egy rehabra. Mint fogalmazott, „nem akarok több szemrehányást, hogy miért nem csináltam végig, és szeretném végre tényleg rendbe tenni az életem.”

Többféle betegsége van

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt a színészről alkoholfüggőséggel és bipoláris depresszióval küzd. Ezek egyre nagyobb hatást kezdtek gyakorolni szakmai és magánéletére is, ezért feleségével Viviennel a külön költözés mellett döntöttek.

Pár hete bocsánatot kért mindenkitől

„Most tök jól vagyok, elkezdtem az új életemet, megpróbálom elengedni a múltat. Ahogy kiírtam a közösségi oldalra, ehhez az első lépés, hogy mindenkitől bocsánatot kérek, akit a múltban megbántottam az alkohol miatt – nyilatkozta a színész a Blikk hasábjain.

Erőt adna sorstársainak

Molnár Gusztáv nem rejti véka alá: szeretne példakép lenni azok szemében, akik még csak most vívják a küzdelmüket az itallal. „Az út elején járok, de legalább elindultam ezen az úton” – mondta, hozzátéve, azt is tudomásul vette, hogy véget ért házassága.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

(Kiemelt képünkön Molnár Gusztáv látható, forrás: Facebook.)