Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, Molnár Gusztáv egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy elvonóra megy annak érdekében, hogy legyőzze alkoholfüggőségét. Egy hónap után azonban feladta a harcot, és saját felelősségére elhagyta a rehabilitációs intézetet.

Külön költöztek

A színészről alig egy hónapja jelentek meg az első hírek, miszerint alkoholfüggőséggel és bipoláris depresszióval küzd. Ezek egyre nagyobb hatást kezdtek gyakorolni szakmai és magánéletére is, ezért feleségével Viviennel a külön költözés mellett döntöttek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvonóra ment

A szétválás után Gusztáv úgy döntött, lépnie kell, ezért bejelentkezett egy rehabilitációs központba. Most azonban úgy tűnik, nem volt elég kitartó, egy hónap után ugyanis ott is hagyta az intézményt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Otthagyta az intézmény

„Guszti bent volt, de kijött. Azt mondta, az a hely nem neki való, nem elég jó. Senki sem lehet biztos benne, hogy valóban végig fogja csinálni, hiába tudja ő is, hogy ez az egyetlen esélye, nem tudunk mit tenni. Ezeket a döntéseket neki kell meghoznia” – mondta a Borsnak Vivien.

Másik helyet keres

A színész a távozás ellenére úgy döntött, még egyszer nekifut, ezúttal azonban egy másik intézményben próbál meggyógyulni.

Alkoholproblémákkal küzd a színész

Amint arról korábban többször is beszámoltunk, Molnár Gusztávnak alkoholproblémái vannak, tavaly nyáron pedig volt párja megvádolta, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Idén májusban pedig Vivien hívott rendőrt gödöllői otthonukba, mert a színész öngyilkossággal fenyegetőzött.

Vivien korábban bizakodott

“Guszti is tudja, hogy így nem megy tovább. Elköltözött, átmenetelig az édesanyjánál van Szlovákiában. Mindennap beszélünk, nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Jól van, szeretne meggyógyulni. Tudja, hogy nem fogyaszthat egy korty alkoholt sem, úgy látom rajta, hogy most nagyon eltökélt, le akarja küzdeni az addikcióját.” – mondta a Blikknek korábban Vivien.

Decemberig nem találkozhat fiával

A Drága örökösök volt szereplője, még májusban részegen öngyilkossággal fenyegetőzött, felesége ekkor rendőrt hívott rá. Állítólag tavaly augusztus óta iszik megint, amikor a gyerekének anyja elmondta, hogy a színész bántotta a kisfiút. Vele most decemberig nem is találkozhat.

Rendbe kell rakni a dolgait

Vivien szerint a színésznek először magát kell rendbe tennie, utána a házasságukat, majd a gyermekével való kapcsolatát. A gyámhatóságon közös megegyezéssel úgy döntöttek, december 17-ig nem találkozik a fiával a rehabilitáció miatt.

Anyagi gondjai vannak

Molnár Gusztáv korábban a gyermektartást sem fizette. Felesége szerint 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta a színész számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfatartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele.

„Minden rendben legyen”

Korábban megkeresték a színészt is, aki szűkszavúan nyilatkozott: “Azon vagyok, hogy minden rendben legyen, és hogy a jövőben csak pozitív dolgok jelenjenek meg rólam.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL