Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, Molnár Gusztáv egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy elvonóra megy annak érdekében, hogy legyőzze alkoholfüggőségét. Egy hónap után azonban feladta a harcot, és saját felelősségére elhagyta a rehabilitációs intézetet.

Külön költöztek

A színészről alig egy hónapja jelentek meg az első hírek, miszerint alkoholfüggőséggel és bipoláris depresszióval küzd. Ezek egyre nagyobb hatást kezdtek gyakorolni szakmai és magánéletére is, ezért feleségével Viviennel a külön költözés mellett döntöttek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvonóra ment

A szétválás után Gusztáv úgy döntött, lépnie kell, ezért bejelentkezett egy rehabilitációs központba. Most azonban úgy tűnik, nem volt elég kitartó, egy hónap után ugyanis ott is hagyta az intézményt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Otthagyta az intézmény

“Guszti bent volt, de kijött. Azt mondta, az a hely nem neki való, nem elég jó. Senki sem lehet biztos benne, hogy valóban végig fogja csinálni, hiába tudja ő is, hogy ez az egyetlen esélye, nem tudunk mit tenni. Ezeket a döntéseket neki kell meghoznia” – mondta a Borsnak Vivien.

Másik helyet keres

A színész a távozás ellenére úgy döntött, még egyszer nekifut, ezúttal azonban egy másik intézményben próbál meggyógyulni.

Alkoholproblémákkal küzd a színész

Amint arról korábban többször is beszámoltunk, Molnár Gusztávnak alkoholproblémái vannak, tavaly nyáron pedig volt párja megvádolta, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Idén májusban pedig Vivien hívott rendőrt gödöllői otthonukba, mert a színész öngyilkossággal fenyegetőzött.

Vivien korábban bizakodott

“Guszti is tudja, hogy így nem megy tovább. Elköltözött, átmenetelig az édesanyjánál van Szlovákiában. Mindennap beszélünk, nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Jól van, szeretne meggyógyulni. Tudja, hogy nem fogyaszthat egy korty alkoholt sem, úgy látom rajta, hogy most nagyon eltökélt, le akarja küzdeni az addikcióját.” – mondta a Blikknek korábban Vivien.

Decemberig nem találkozhat fiával

A Drága örökösök volt szereplője, még májusban részegen öngyilkossággal fenyegetőzött, felesége ekkor rendőrt hívott rá. Állítólag tavaly augusztus óta iszik megint, amikor a gyerekének anyja elmondta, hogy a színész bántotta a kisfiút. Vele most decemberig nem is találkozhat.

Rendbe kell rakni a dolgait

Vivien szerint a színésznek először magát kell rendbe tennie, utána a házasságukat, majd a gyermekével való kapcsolatát. A gyámhatóságon közös megegyezéssel úgy döntöttek, december 17-ig nem találkozik a fiával a rehabilitáció miatt.

Anyagi gondjai vannak

Molnár Gusztáv korábban a gyermektartást sem fizette. Felesége szerint 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta a színész számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfatartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele.

„Minden rendben legyen”

Korábban megkeresték a színészt is, aki szűkszavúan nyilatkozott: “Azon vagyok, hogy minden rendben legyen, és hogy a jövőben csak pozitív dolgok jelenjenek meg rólam.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL