Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta körözte a rendőrség a TNT zenészét.  A rendőrségi nyilvántartás szerint Zuber Krisztián Felicián, azaz Inti ellen ittas vezetés miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Önként jelentkezett a rendőrségen

Később a zenész önként jelentkezett a rendőrségen a zenész, aki a Blikknek elárulta, hogy egy 2018-as ügy miatt került fel a körözött személyek listájára. Akkor ittas vezetésen kapták, amit egy pénzbüntetéssel megúszott, ám elfejtett befizetni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Intézkedett az ügyben

Elmondása szerint ennek köszönhetően került fel a police.hu-ra tegnap, ám már intézkedett az ügyben, a rá kiszabott büntetést be is fizette.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Bevonták a jogsiját

A zenész ezt követően a Blikkenk kifejtette, mi is történt pontosan. Mint azt a lapnak elárulta, korábban egy évre bevonták a jogosítványát és pénzbüntetést is kapott.

Elfelejtette befizetni

“A gond az volt, hogy bár kiküldték a csekket, egyszerűen elfeledkeztem róla. Arról nem is beszélve, hogy a pandémia kellős közepén nem ez volt az első dolgom. Mivel nem voltak fellépések, koncertek így nem nagyon volt bevételem, és a családomat kellett eltartanom. Se energiám, se anyagi forrásom nem volt, hogy befizessem a büntetést, ezért maradt el.”

Már befizette

A zenésznek ezután jelezték, hogy körözést adtak ki ellene, ő pedig azonnal össze is szedte a pénzt és befizette a még korábban kiszabott összeget.

Tisztázta a nevét

“Azt mondták, hogy van egy kis átfutási idő, de délelőtt 9:30-kor már le is került a parancs a honlapról. Nem volt jó érzés ezzel szembesülni, de bárki hibázhat, én pedig tisztáztam a nevemet” – árulta el a lapnak a zenész.

Nagyon megbánta

Továbbá arról is beszélt, hogy nagyon megbánta, hogy akkor három éve azt követően ült autóba, hogy alkoholt fogyasztott. Óriási hibának nevezte a tettét.

Soha többé nem csinálna ilyet

“Természetesen azóta nem csináltam ilyet, és jogosítvány nélkül sem vezettem. Nekem nem derogált felülni a buszra, villamosra, ha pedig koncert volt, akkor turnébusszal vittek minket.” – mondta.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: TNT Inti – Forrás: TV2