Csütörtökön megszületett Kulcsár Edina harmadik gyermeke. A hírek szerint a baba és az anyuka is jól van. A kis Amarának arany élete lehet.

Lázban a rajongók

Már napok óta folyamatosan találgatták a rajongók, mikor születhet meg Kulcsár Edina és G.w.M kislánya. Tény, hogy a szülők hétpecsétes titokként őrizték a dátumot, ám a minap már voltak arra mutató jelek, hogy világra jöhetett a baba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elszólta magát egy barátnő

Egészen pontosan a szépségkirálynő egyik közeli barátnője szólta el magát az Instagram-oldalán. A bejegyzésében azt írta, ajándékot visz Edina babájának születése alkalmából.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Csütörtökön született meg a baba

A barátnőtől származó információk nem voltak pontosak, ugyanis a Bors megtudta: csütörtökön hozta világra kislányát Edina. A lap információi szerint Edina egy budapesti magánkórházban adott életet Amarának, és mind a baba, mind pedig az anyuka jól van.

Jelen volt az édesapa is

Természetesen a büszke édesapa is jelen volt a klinikán, mindenben támogatta kedvesét, és még a kislányát is a kezében tarthatta.

Mindent megkap majd

 Ahhoz kétség sem fér, hogy Amara mindent megkap majd szüleitől. Ez abból is látszik, hogy arany babakocsit vettek neki. Kiderült: az aranynak fontos jelentősége van a roma hagyományban, így kicsit megérthetjük a leendő apuka érzéseit is. Az arany a gazdagságot, a szerencsét jelenti.

Különleges plüssmackó

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy többen is kiszúrtak Kulcsár Edina egyik a fotóján egy különleges plüssmackót, amely körülbelül 800 ezer forintot érhet, ugyanis Louis Vuitton a márkája.

Egy 2005-ös darab újraértelmezése

A Louis Vuitton honlapján arról írnak, hogy a maci a Marc Jacobs által a Louis Vuitton 2005-ös tavaszi–nyári show-jára tervezett medve újraértelmezése. Virgil Abloh fedezte fel újra az archívumban, és kisebb méretben frissítette fel a macit – szúrta ki az RTL.

Több mint 800 ezer forintot ér

Ez az imádnivaló gyűjtői darab puha bársonyból készült, amelyet az ikonikus monogrammintával díszítettek, és bőr nyakláncot visel – olvasható az oldalukon a medvére, mely 2200 euró, ami átszámítva nagyjából 828 ezer forint.

Milliókat ér a 2005-ös darab

Kiderült, hogy egy rendkívül eredeti mackóról van szó, a Farfetch oldala az említett 2005-ös, Marc Jacobs által megálmodott maci használt darabjáért csaknem 22 ezer eurót, átszámítva nagyjából 8,2 millió forintot kérnek. Azt egyelőre nem tudni biztosra, hogy Edina az elkészült gyerekszobájukat mutatta-e meg, vagy csak egy inspirációt, mindenesetre felkészülten várták a kicsi érkezését. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: TV2.