Kulcsár Edina nem akármilyen részletet mutatott egy gyerekszobáról, amely könnyen lehet, hogy a születendő kislányáé, Amaráé. A helyiségben egy rendkívül egyedi, körülbelül 800 ezer forintot érő plüssmackót szúrhatnak ki a szemfülesek.

A terhesség végén

Már nem kell sokat várnia Kulcsár Edinának és G.w.M-nek ahhoz, hogy a kezükben tarthassák első közös gyermeküket, hiszen a kismama a terhessége végén jár. A kislányukat Amarának fogják hívni, de az érkezése előtt egy újabb taggal bővült tegnap a családjuk, ugyanis magukhoz vettek egy kiskutyát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem költöznek kertes házba

Edina arról is beszámolt már korábban, hogy nem terveznek a kisbaba születése után kertesházba költözni, így a kutyájuk a jelenlegi otthonukba költözik majd nemsokára, írta meg a Blikk. Az egykori szépségkirálynő már alig várja, hogy életet adhasson a kislányának. Ezzel kapcsolatban meg is osztott a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában, amelyen egy babaszoba gardrób részlete látható.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Különleges plüssmackó

Többen is kiszúrtak a fotón egy különleges plüssmackót, amely körülbelül 800 ezer forintot érhet, ugyanis Louis Vuitton a márkája.

Egy 2005-ös darab újraértelmezése

A Louis Vuitton honlapján arról írnak, hogy a maci a Marc Jacobs által a Louis Vuitton 2005-ös tavaszi–nyári show-jára tervezett medve újraértelmezése. Virgil Abloh fedezte fel újra az archívumban, és kisebb méretben frissítette fel a macit – szúrta ki az RTL.

Több mint 800 ezer forintot ér

Ez az imádnivaló gyűjtői darab puha bársonyból készült, amelyet az ikonikus monogrammintával díszítettek, és bőr nyakláncot visel – olvasható az oldalukon a medvére, mely 2200 euró, ami átszámítva nagyjából 828 ezer forint.

Milliókat ér a 2005-ös darab

Kiderült, hogy egy rendkívül eredeti mackóról van szó, a Farfetch oldala az említett 2005-ös, Marc Jacobs által megálmodott maci használt darabjáért csaknem 22 ezer eurót, átszámítva nagyjából 8,2 millió forintot kérnek. Azt egyelőre nem tudni biztosra, hogy Edina az elkészült gyerekszobájukat mutatta-e meg, vagy csak egy inspirációt, mindenesetre felkészülten várják a kicsi érkezését.

A nagy nap

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról februárban, hogy Kulcsár Edina és G.w.M összeházasodtak – erről pedig az Instagramon tettek közzé egy posztot.   „Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt, ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!”  – írta a rapper az Instagramon.

„Sokkal jobb minden”

„Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után!” – tette hozzá az újdonsült férj.

Felvállalták szerelmüket

Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Nemrég azonban új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis első közös gyermeküket várják, sőt, decemberben az eljegyzés is megtörtént. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: TV2