Amint arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott eltűnt Budapesten egy 27 éves svéd–iraki futballista, Abdullah Hameed Talal. A férfit hétfő óta eltűnt személyként keresi a rendőrség. A focista az autójával együtt tűnt el, ám a járművet, egy fehér Porschét most megtaláltak.

Budapesti otthonából eltávozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves férfi augusztus 21-ét követően 13. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ügynökével beszélt

Eltűnése előtt nem sokkal még beszélt telefnon az ügynökével, a focista ugyanis augusztus elején írt alá az egyik első osztályú horvát klubhoz. Úgy tudni a csapatához indult éppen el, ám nem érkezett meg, senki nem látta, nem tudják elérni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Közleményt adott ki a klub

A horvát klub, a HNK Gorica közleményt is kiadott az ügy kapcsán, melyben azt írják, a labadrúgó eltűnését bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a klub pedig azt kérik, aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, az jelenkezzen a rendőröknél.

Megtalálták a kocsiját

Az Index horvát lapinformációkra hivatkozva azt írja, megtalálták a fiatal férfi autóját. A hírt a BRFK sajtóosztálya is megerősítette a lapnak, ám Abdullah továbbra sincs meg.

Személyleírása

Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Abdullah Hameed Talal tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotón az eltűnt férfi:

Magyarországon is játszott

A játékos egyébként a Magyar Labdarúgó Szövetség adatbázisában is szerepel, hiszen játszott például az alsóbb osztályú Inter CDF-ben, az Unionéban, a TFSE-ben, valamint a Honvéd és a Zalaegerszeg tartalékcsapataiban is.

Kapcsolódó:

Se Porsche, se focista – eltűnt Budapesten egy svéd-iraki labdarúgó, családja és klubja mellett már a magyar rendőrség is keresi

Kiemelt kép: az eltűnt labdarúgó – fotó: police.hu