Visszajuttatta az a két lány a lufi unikornist, amelyet a Gyömrő feliratról tulajdonított el. A polgármester a Facebookon kereste a tetteseket.

Gyermeknap alkalmából lufikkal díszítették Gyömrő egyik látványosságát a Gyömrő feliratot. Csütörtök este két kamaszlány elcsente a lufikat, nem vették észre, hogy kamerák figyelik őket. A helyi polgármester  kereste a lányokat, mert el akart velük beszélgetni. Erről a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt részletesen.

Nemsokkal Gyenes Levente posztja után meglettek a „tettesek”. Gyömrő polgármestere nemrég ezt a posztot tette közé a Facebookon.

„15 perc alatt kiderült, kinek a közreműködésével és hogy hova indult vándorútra az unikornisunk. Elértem az “illetékeseket” a segítségetekkel! 

Ők pedig segítettek azonnal hazajutni Gyömrőre a megszöktetett dekorációt és azt is átérezték, hogy innentől más elbírálás és bánásmód alá esnek városunkban a rongálók és a szemetelők, mint eddig.

Számomra akkor lesz teljes a happy end, ha holnap estére gyarapodni fog a lufik száma a gyermeknapi Gyömrő dekorációnkon”.

Kiemelt kép: Gyömrő felirat lufikkal díszítve – Forrás: Facebook