Megtalálták a Fekete Vonat egykori frontemberének 16 éves lányát. Tünde kedden tűnt el, apja azt sejtette, hogy egy fiú szöktette meg, aki titokban feleségül akarja venni.

Eltűnt a zenész lánya

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, elrabolták a Fekete Vonat egykori frontemberének, L.L. Junior volt zenésztársának, Fehér Tibor Beatnek a 16 éves lányát.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

A rendőrség is kereste

Fehér Tünde Amandának még kedden veszett nyoma, azt követően, hogy egy kamasz fiú kicsalta a házukból és beültette a kocsijába. A lány utána ismeretlen helyen tartózkodott, a rendőrség is kereste.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Elszöktette a fiú

A hírek szerint Tünde korábban levelezésbe kezdett egy fiúval, az apja szerint ő az, aki aztán elszöktette, feltehetőleg azért, hogy önkényesen a feleségévé tegye.

A közösségi oldalon beszélgettek

Beat elmondása szerint lánya szülei tudta nélkül beszélgetett a közösségi oldalon a fiúval, majd egyeztettek egy találkozót is. A kamaszok beszélgetéséből azonban kiderült, hogy a fiú a roma szokásoknak megfelelően el akarta szöktetni a lányt.

Tünde nem akarta elhagyni a családot

Tünde viszont azt írta neki, hogy bár találkozik vele személyesen, de nem hagyja el a családját, be akarja fejezni a tanulmányait, továbbá egyetemre szeretne menni – állította Beat lánya eltűnése utána.

Féltette a lányát

A zenész nagyon félt attól, hogy bántják és kihasználják az érintetlen Tündét, az is felmerült benne, hogy prostitúcióra kényszerítik majd. A lány arcképe felkerült a rendőrség oldalára.

4 nap után megtalálták a lányt

A 16 éves kislány végül négy nap után, péntek délután került elő, a szekszárdi rendőrségen pedig újra találkozhatott édesapjával. „Pár perce kaptam a remek hírt, nagyszerű hírt! Meglett a kislányom!” –  Beat erről a TV2 Tények című műsorában beszélt.

L. L. Junior támogatta zenésztársát

A kétségbeesett apának a lelki támogatást barátja és egyben zenésztársa, L. L. Junior adta. Ezt meg is köszönte neki egy videóüzenetben, ahogy a 8. kerületi rendőrök profizmusáért is hálálkodott. Tündének egyébként nem eset baja, nyoma sincs bántalmazásnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Beat – Forrás: Fem3