Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt 37 éves korában, hosszú betegség után meghalt a Megasztár első szériájának felfedezettje, Kandech Evelyne. Az énekesnő halálhíréről Tóth Vera számolt be a közösségi oldalán.

Így búcsúzott Tóth Vera

A két énekesnő még a Megasztárban ismerkedett meg egymással, az első szériát Vera nyerte meg, Evelyne pedig a negyedik helyen végzett. Vera a posztjában így búcsúzott: „Drága Evelyne…Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt…Nyugodjék békében örökké lázadó lelked…Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Dér Heni is elköszönt tőle

Dér Heni is a Megasztár első szériájában vált országosan ismertté, ekkor ismerkedett meg Evelyne és ő. Az énekesnő egykori versenytársának halálhíre hallatán szóhoz sem tudott jutni, közösségi oldalán röviden így fogalmazott: “Drága Evelin!!! Nem is tud az ember ilyenkor a döbbenettől mit mondani, csak hogy legyen könnyű. Isten veled.”

Mutatjuk Heni posztját

Gál Csaba Boogie is gyászolja

Bár a zenész a Megasztár követően nem futott be, de nevére sokan emlékeznek, tehetséges előadóként ismerte meg az ország, a tehetségkutató első évadában még duettezett is a most elhunyt énekesnővel. Nagyon-nagyon sajnálom, kár, hogy nem beszéltünk már elég rég és ennek így kell maradnia…” – írta Boogie Torres Dani posztjához, – aki szintén az énekesnőt gyászolja – illetve a saját közösségi oldalán is búcsúzott az énekesnőtől: “Hét másodperc az élet” – búcsúzom tőled, iskolatársam.” – a bejegyzésben pedig meg is osztotta Evelynenel való közös duettjét.

Oláh Ibolya is megdöbbent

Oláh Ibolya szintén a Megasztár első évadának felfedezettje, mint ismert ő lett a második helyezett Tóth Vera mögött. Az énekesnő most egy rövid, de nagyon beszédes poszttal búcsúzott Evelynetől:  “Nincsenek szavak. Nyugodj békében, te örök jókedvű lány!”

A poszthoz ezt a képet csatolta:

Mujahid Zoltán is összetört

Mujahid Zoltán szintén a tehetségkutató első évadában tűnt fel, jó ideig keveset lehetett hallani felőle, ám az utóbbi időben többször tűnik fel, 2017-ben A Dal című műsorban is megmérettette magát. Evelynetől így búcsúzott: “Megszakad a szívem… Nehéz ezt épp ésszel felfogni!! Vigyázzanak Rád az angyalok drága Evelyne!”

Itt a teljes poszt:

A volt zsűritagok is elköszöntek tőle

A Megasztár első évadában Soma Mamagésa, Pély Barna, Presser Gábor és Pierrot ült, közülük Pély Barna és Soma a Facebook oldalukon közzétett bejegyzésben vettek végső búcsút az énekesnőtől.

Pély Barna posztja:

Ezt írta Soma

“Drága Evelin! Tudom, hogy a halál csak egy átlépés egy másik minőségbe. Szeretettel gyújtok neked gyertyát ehhez az úthoz. Hiszem, hogy az a sok kedvesség, melegség, szeretetet, jó érzés, finomság, testi-lelki szépség, ami belőled áradt, fényessé teszi az utadat haza, a Forrásba. Jó utat drága! Köszönöm, hogy ismerhettelek!” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kandech Evelyne – Forrás: TV2