Az elkövetőt eddig nem sikerült elkapni, de tettéről videófelvétel áll a rendelkezésre

Ismeretlen tettes ellen nyomoznak

Az egyik kőbányai Auchanban történt az eset, amelyet videókamera is rögzített. A BRFK jelenleg garázdaság miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Még tavaly augusztusban történt

Az eset még tavaly augusztusban történt. A rendőrség most mindössze annyit közölt, hogy szóváltás alakult ki egy férfi és a biztonsági személyzet között, majd az ismeretlen elkövető megrúgta is megütötte a biztonsági szolgálat emberét

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még nem sikerült a beazonosítás

A biztonsági őr könnyű sérüléseket szenvedett, az elkövető pedig elmenekült a helyszínről. Hiába rögzített mindent a kamera, a férfit eddig nem tudták beazonosítani.

Videón ahogy nekitámadnak a biztonsági őrnek

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A kőbányai rendőrök azt kérik, aki felismeri a tettest, vagy személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen.

Akár névtelenül is lehet jelentkezni

A rendőrség kiemelte, hogy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Márciusban a villamoson verekedő két férfi okozott gondot

A budapestkornyeke.hu korábban megírta, hogy a múlt héten a 4-6-os villamoson okozott komoly fennakadást két verekedő férfi. Az incidens miatt a villamos nem is tudott tovább közlekedni, visszafordították.

Egy hónapja a buszsofőrt támadták meg

Bilincsbe verték az érdi rendőrök azt a 36 éves tárnoki nőt, aki a gyanú szerint egy menetrend szerint közlekedő busz sofőrjének esett neki. A nő erősen alkoholos állapotban követte el tettét, amiért aztán a rendőrségen felelt.

Két éve egy egész család támadt a biztonsági őrre

Az eset Kecskeméten történt, a biztonsági őr az akkor kötelező maszk használatára próbált figyelmeztetni, amikor egy 43 éves nő, 22 éves fia és 15 éves lánya rátámadt, ököllel ütötték a biztonsági őrt.

Tavaly egy lopást észlelő biztonsági járt hasonlóan

A Heves Vármegyei nőt lopáson érték, amikor a ruhákat magára felvéve próbált az üzletből kijutni. Ezt észlelte a biztonsági őr, majd szóvá tette. Ennek az esetnek is verés lett a vége.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció