Rosszindulatú mellrákot diagnosztizáltak a korábbi válogatott kézilabdázónál, Tóth Tímeánál. Erről ő maga számolt be nemrégiben a közösségi oldalán.

Áprilisban diagnosztizálták

A bejegyzésben részletesen leírta, mi is történt vele az elmúlt néhány hónapban, kezdve azzal, hogy a diagnózist áprilisban kapta meg, továbbá kitért arra is, hogy már elkezdődött a kezelése, sőt már két műtéten túl is van, jelenleg jól érzi magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kemózzák

“Rosszindulatú melldaganatot diagnosztizáltak nálam áprilisban, túl vagyok 2 műtéten és az elkövetkező időszakban kemoterápiás kezelést kapok 8-at. Holnap lesz a 2. kezelés. Amit tudnotok kell, jól vagyok és ezen a jövőben sem fogok változtatni. A kezelés utáni 48 óra rosszabb, de utána jól vagyok… Elkezdtem sportolni és egyre jobban tér vissza az erőm, ami szintén segít átvészelni a nehezebb napokat majd a jövőben is.” – írja a posztban.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Orvosi segítség

Tóth Tímea a bejegyzésben arról is ír, tapasztalata szerint ez a betgegség a nőknél sok esetben jelen van, azonban azt üdvözítőnek tartja, hogy vannak még olyan lelkisimeretes orvosok, akik segítenek a gyilkos kór leküzdésében. “Amit mondanak, azt viszont végig kell csinálni’ – írja.

Nem szégyen segítséget kérni

“Nem szégyen segítséget kérni. Én az első pillanattól kezdve onkopszichológussal dolgozom, ahogy megtudtam a diagnózist. Nem akartam egyedül feldolgozni ezt az egészet, életem legjobb döntése volt. Így sokkal könnyebb végigjárni és megérteni a folyamatokat, érzéseket ami a betegséggel jár.”

Jól van

“Tehát csak annyit szerettem volna közölni veletek, hogy jól vagyok, erős vagyok, lesznek gyengébb pillanataim, de a sport megtanított küzdeni, viselni a terheket. A szeretteim és a legjobb szakemberek mellettem vannak, tehát minden rendben van és lesz is! Köszönöm a biztatás! Vigyázzatok magatokra!” – írta posztjában a 40 éves, már visszavonult sportoló.

Ez is érdekelhet:

Karrierje

Tóth Tímea összesen 152 alkalommal lépett pályára a nemzeti mezben, világbajnoki ezüst- és bronzérmet, illetve olimpiai negyed és ötödik helyezést is szerzett a válogatottal. Mind a Bajnokok Ligájában mind a magyar bajnokságban is volt gólkirálynő egy-egy alkalommal. EHF-kupa-győztesként, kétszeres Bajnokok Ligája ezüstérmesként, kétszeres magyar bajnokként, kétszeres Magyar Kupa-győztesként, kétszeres osztrák bajnokként és kétszeres Osztrák Kupa-győztesként vonult vissza 2013-ban az Érd női kézicsapatától. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Tímea – Forrás: YouTube